Διάκριση «Ασημένιου Χορηγού» στην Green Dot για τη στήριξη της στην εκστρατεία Let’s Do it! Cyprus 2020

H Green Dot Κύπρου έλαβε την τιμητική Διάκριση του «Ασημένιου Χορηγού» για τη συμμετοχή και στήριξη της στην Παγκύπρια Εκστρατεία καθαρισμού “Let’s Do It! Cyprus 2020 - ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο”, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την εβδομάδα 26ης Οκτωβρίου - 1ης Νοεμβρίου 2020.
 
Η Παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού, που φέτος λόγω Covid -19 πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριους χώρους, δίνοντας έμφαση στην ατομική πρωτοβουλία και ευθύνη, διοργανώνεται από το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus σε συνεργασία με το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού & ΜΚΟ και το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Η Green Dot Κύπρου προσέφερε για τις ανάγκες της Παγκύπριας εκστρατείας καθαρισμού 250 ρολά σακουλιών για υλικά PMD και 2500 σακούλια για συλλογή σύμμεικτων υλικών.
 
Η Green Dot Κύπρου συμμετέχει και στηρίζει την εκστρατεία Let’s Do it! Cyprus αδιάλειπτα κάθε χρόνο, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος και η διασφάλιση του μέλλοντος, αποτελούν όχι μόνο τον στόχο αλλά και το όραμα του Οργανισμού. 
 
Μπορείτε να δείτε την τιμητική διάκριση εδώ

Δειτε Επισης

SIMBA Animal Aid Cyprus: Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για δύο διασωθέντα σκυλιά
Shell Cyprus: Στέλνει τρεις τυχερούς στη Μόντζα για το Grand Prix της Formula 1-Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση
Stoiximan και ΑΠΟΕΛ στήριξαν τη Στέγη Ευγηρίας «Αρχάγγελος Μιχαήλ»-Χρηματική δωρεά και πασχαλινά δώρα
Συμμετείχε και φέτος στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» η Alpha Bank Κύπρου
Οι 60 νικητές που κέρδισαν τα κουπόνια για πασχαλινά ψώνια από το MyPetrolina app
Εθελοντές εργαζόμενοι της ΧΜ συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία της εταιρείας
Μετά τη Λευκωσία, μάγεψαν και τη Λεμεσό οι Pilobolus
Libertex: Γιόρτασε το πάθος, την μαγεία του ποδοσφαίρου και το ομαδικό πνεύμα προβάλλοντας το FC Bayern-Inter Milan
Η Eminentia Trading Ltd τίμησε τους καλύτερους Thermomix & Kobold Experts της Κύπρου (pics)
Στηρίζει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» ο Άρης Λεμεσού