Powered by

Ανακοίνωση Εξεταστικής Επιτροπής Συμβούλων Αφερεγγυότητας για γραπτή εξέταση

Η Εξεταστική Επιτροπή Συμβούλων Αφερεγγυότητας ανακοινώνει ότι, στη γραπτή εξέταση επαγγελματικής ικανότητας Συμβούλων Αφερεγγυότητας η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2021, προς αναπλήρωση της αναβληθείσας εξέτασης που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Δεκεμβρίου 2020, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι υποψήφιοι είχαν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 και δεν θα γίνεται δεκτή η υποβολή οποιασδήποτε άλλης υποψηφιότητας. 

Οι συμμετέχοντες της γραπτής εξέτασης που αναβλήθηκε, έχουν ήδη ενημερωθεί σε ηλεκτρονικό μήνυμα ημερομηνίας 8 Δεκεμβρίου 2020, για τον αριθμό υποψηφίου στην εξέταση καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να παρακαθήσει σε γραπτή εξέταση επαγγελματικής ικανότητας Συμβούλου Αφερεγγυότητας, μπορεί να το πράξει κατά την επόμενη γραπτή εξέταση που θα διεξαχθεί το 2021 και θα ανακοινωθεί η σχετική ημερομηνία σε μεταγενέστερο στάδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22458349, κ. Κωνσταντίνο Καντζηλιέρη.

Δειτε Επισης

Ενισχύθηκε το πλαίσιο κατά ξεπλύματος χρήματος στην Κύπρο-Η νέα έκθεση της Moneyval
Ετήσια αύξηση 1,34% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάιο
Επιβεβαίωση θετικής πορείας της κυπριακής αγοράς εργασίας και με σφραγίδα Eurostat-Ικανοποίηση Παναγιώτου
Πράσινο από Υπουργικό στο ν/σ για ωφελήματα αφυπηρέτησης κρατικών αξιωματούχων-Ποιες οι διαφοροποιήσεις
Έρχονται και άλλες...Τεράστιο και αυξανόμενο το ενδιαφέρον ινδικών εταιρείων για παρουσία στην Κύπρο
Πτωτικά κινήθηκε το ΧΑΚ την Τρίτη
Εγκρίνει το αναθεωρημένο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου το Ecofin
Επιμένουν για πλήρη παραχώρηση της ΑΤΑ οι συντεχνίες-Ζητούν διάλογο για φορολογική μεταρρύθμιση
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η υποβολή δηλώσεων εισοδήματος εταιρείας και αυτοεργοδοτουμένων
Τέλος οι πλειστηριασμοί για τ/κ κατοικίες-Θα παραχωρούνται μόνο για πρώτη κατοικία σε εκτοπισμένους