Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ολοκληρώθηκε ο τελευταίος όροφος του εμβληματικού Icon (βίντεο)

Στην τελική φάση κατασκευής εισέρχεται το πολυώροφο κτήριο Icon, το οποίο ανεγείρεται στη Γερμασόγεια. Η Imperio, ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ανάπτυξης γης και ιδιοκτήτρια του Icon, ολοκλήρωσε πρόσφατα τον 21ο όροφο, που αποτελεί και τον τελευταίο οικιστικό όροφο της εμβληματικής αυτής ανάπτυξης.

Διαβάστε ακόμα:
ΕΤΥΚ Vs Φαρμακοποιοί: Οι έξι δεσμεύσεις και ο κίνδυνος επιβολής προστίμου
REMU: Δύο διαμερίσματα από €73.000 και έξι σπίτια από €118.000
 
Στο Icon, εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, οι εργασίες προχώρησαν το τελευταίο διάστημα με γοργούς ρυθμούς.

«Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι απόλυτη προτεραιότητα. Η πανδημία του κορωνοϊού και τα τοπικά lockdown, αναπόφευκτα έχουν «φρενάρει» την κατασκευαστική δραστηριότητα σε πολλές αναπτύξεις της Λεμεσού. Ωστόσο, με εντατική και μεθοδική δουλειά το τελευταίο διάστημα και εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καταφέραμε να επαναφέρουμε την ολοκλήρωση της κατασκευής του Icon στο αρχικό χρονοδιάγραμμα», δήλωσε ο Αντώνης Μισιρλής, Διευθυντής της Imperio.
 

Σε λιγότερο από ένα μήνα ολοκληρώνεται η κατασκευή
Ο Επιβλέπων Μηχανικός της Imperio στο Icon, Μάριος Ιωάννου, τόνισε πως, παρά τα αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας όλες οι κατασκευαστικές εργασίες προχώρησαν κανονικά. «Οι ομάδες του τεχνικού τμήματός μας έχουν ήδη ολοκληρώσει αριθμό διαμερισμάτων στους χαμηλότερους ορόφους, με τα τζάμια, αλουμίνια και μαρμάρινα πατώματα να έχουν τοποθετηθεί μέχρι και τον 9ο όροφο. Η κατασκευή του κτηρίου θα ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα μήνα», σημείωσε.

 
Τον Ιούλιο του 2021 η παράδοση του έργου
Το Icon, το οποίο είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή της κατασκευής του από το καλοκαίρι του 2019, είναι μία εντυπωσιακή οικιστική πολυώροφη ανάπτυξη 21 ορόφων, στον παραλιακό δρόμο της Γερμασόγειας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του έργου, κάθε δωμάτιο σε κάθε διαμέρισμα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα.

Το έργο περιλαμβάνει, ακόμη, εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας στον 10ο όροφο, αλλά και γυμναστήριο στον 11ο όροφο, με ίσως την καλύτερη θέα στην Κύπρο. Η παράδοση της πολυώροφης αυτής ανάπτυξης έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2021.

Δειτε Επισης

Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
RIA COURT 67: Στα σκαριά το νέο έργο του ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη
Νέο Κυπριακό Μουσείο: Δείτε πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες (pics)
Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%
AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και άλλα τεμάχια