Ακόμα ένας ελεγκτικός οίκος πιστοποιείται σαν Great Place to Work®

Η οικογένεια του Great Place to Work® στη Κύπρο μεγαλώνει. Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Great Place to Work® Cyprus, Κυριάκος Ιακωβίδης, ανακοίνωσε την επιτυχία του ελεγκτικού οίκου Kreston, Ioannou & Theodoulou.

‘’Είναι μεγάλη χαρά που καλωσορίζουμε ακόμα μια εταιρεία στην οικογένεια μας. Η Kreston, Ioannou & Theodoulou ξεκίνησε την συνεργασία με το Great Place to Work®, εφαρμόζοντας την άνοιξη, την περίοδο του εγκλεισμού, το COVID-19 Care Survey για να διαπιστώσουν την εμπειρία  του προσωπικού τους σε σχέση με τη διαχείριση της κρίσης. Η θετική αποτίμηση των εργαζομένων σε αυτή την έρευνα ενθάρρυνε την Εταιρεία να προχωρήσει σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του εργασιακού της περιβάλλοντος με τη χρήση του διαγνωστικού εργαλείου Trust Index©. Τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους.‘’

Εκ μέρους της Kreston, Ioannou & Theodoulou, η διοίκηση της Εταιρείας, δήλωσε, «Είναι με μεγάλη χαρά και τιμή που μπορούμε να λέμε ότι ανήκουμε στην οικογένεια του Great Place to Work®. Από όλες τις βραβεύσεις, αυτή είναι ίσως και η πιο σημαντική, αφού χωρίς τους ανθρώπους μας, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε σήμερα. Στόχος είναι η διατήρηση του τίτλου αυτού σε κάθε ετήσια αξιολόγηση»

Η Kreston, Ioannou & Theodoulou δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής λογιστικών, ελεγκτικών και άλλων συμβουλευτικών υπηρεσιών από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, απασχολεί γύρω στους 50 υπαλλήλους προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε όλους τους πελάτες με άριστη επαγγελματική καθοδήγηση. Το 2018, η εταιρεία έγινε μέλος του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού της Kreston International, και σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η συνέχιση της παροχής υπηρεσιών και της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των πελατών της.

Δειτε Επισης

Orb Communications: Πρωτοπορεί στον τομέα της και υιοθετεί υβριδικό μοντέλο εργασίας
Συνεργασία Συνδέσμου Μωρά Θαύματα και Ipanema Espresso
Το Paradox Museum Limassol ανοίγει τις πύλες του για το κοινό
Ο ΟΚΥπΥ σύμμαχος στη μάχη κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου
Αλέξανδρος Καμπέρος: Ολοκληρωτική η καταστροφή, τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Μάθε πώς οι συναλλαγές σου μπορεί να γίνονται και... μούχτι
Έκαψαν τα γραφεία της ΟΣΕΛ στη Λευκωσία-Θύμα των επεισοδίων στο «Ελευθερία»
Στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ
ΤΕΣΕΚ Μακάριος Γ΄ Λευκωσίας: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και Νέες Δεξιότητες»
Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου