Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ακόμα ένας ελεγκτικός οίκος πιστοποιείται σαν Great Place to Work®

Η οικογένεια του Great Place to Work® στη Κύπρο μεγαλώνει. Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Great Place to Work® Cyprus, Κυριάκος Ιακωβίδης, ανακοίνωσε την επιτυχία του ελεγκτικού οίκου Kreston, Ioannou & Theodoulou.

‘’Είναι μεγάλη χαρά που καλωσορίζουμε ακόμα μια εταιρεία στην οικογένεια μας. Η Kreston, Ioannou & Theodoulou ξεκίνησε την συνεργασία με το Great Place to Work®, εφαρμόζοντας την άνοιξη, την περίοδο του εγκλεισμού, το COVID-19 Care Survey για να διαπιστώσουν την εμπειρία  του προσωπικού τους σε σχέση με τη διαχείριση της κρίσης. Η θετική αποτίμηση των εργαζομένων σε αυτή την έρευνα ενθάρρυνε την Εταιρεία να προχωρήσει σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του εργασιακού της περιβάλλοντος με τη χρήση του διαγνωστικού εργαλείου Trust Index©. Τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους.‘’

Εκ μέρους της Kreston, Ioannou & Theodoulou, η διοίκηση της Εταιρείας, δήλωσε, «Είναι με μεγάλη χαρά και τιμή που μπορούμε να λέμε ότι ανήκουμε στην οικογένεια του Great Place to Work®. Από όλες τις βραβεύσεις, αυτή είναι ίσως και η πιο σημαντική, αφού χωρίς τους ανθρώπους μας, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε σήμερα. Στόχος είναι η διατήρηση του τίτλου αυτού σε κάθε ετήσια αξιολόγηση»

Η Kreston, Ioannou & Theodoulou δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής λογιστικών, ελεγκτικών και άλλων συμβουλευτικών υπηρεσιών από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, απασχολεί γύρω στους 50 υπαλλήλους προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε όλους τους πελάτες με άριστη επαγγελματική καθοδήγηση. Το 2018, η εταιρεία έγινε μέλος του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού της Kreston International, και σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η συνέχιση της παροχής υπηρεσιών και της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των πελατών της.

Δειτε Επισης

Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους
H XM στηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα ως βασικός χορηγός του ARIS
PrivilEDGE Club: Η Τράπεζα Κύπρου επαναπροσδιορίζει την προσωπική Ιδιωτική Τραπεζική
In Business Awards 2023: Oι υποψήφιοι στην κατηγορία best workplace/εργοδότης προτίμησης
Αναβαθμίσεις, ανακαινίσεις, μετοχικές αλλαγές, επενδύσεις και νέες αφίξεις στον τομέα της υγείας
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business: Βήμα και λόγος στη νεότερη γενιά των επιχειρήσεων
Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης εθνικός συντονιστής για την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών
Cyta: Η σημαντική κερδοφορία, οι τεχνολογικές πρωτιές και οι προθέσεις για την αγορά ενέργειας
Φοιτητές του ΤΕΠΑΚ με σπάνιες παθήσεις μοιράστηκαν τα βιώματα και τις εμπειρίες τους
Εκστρατεία «Ride to Green» υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Ναυτιλίας-Πού στοχεύει και οι συντελεστές