Ο Χαράλαμπος Μωυσέως στην οικογένεια της CABLENET

Η CABLENET με μεγάλη χαρά καλωσορίζει στην ομάδα της τον κ. Χαράλαμπο Μωυσέως, ο οποίος από τα μέσα Οκτωβρίου 2020 έχει αναλάβει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή (CCO Retail) της εταιρείας. 
 
Ο κ. Μωυσέως έχει 20ετή πείρα στον τομέα της Τεχνολογίας και των Τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο και το εξωτερικό, με συμμετοχή σε πρωτοπόρα έργα ψηφιακής αναβάθμισης και εισαγωγής καινοτόμων υπηρεσιών. Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει σημαντικές επιτυχίες σε διάφορους τομείς της οικονομίας σε πολυεθνικές εταιρείες, ενώ παράλληλα απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες σε σχέση με την εμπορική δραστηριότητα και την εφαρμογή μοντέλων ανάπτυξης μεγάλων εταιρειών. Πριν από την ένταξή του στην Cablenet, ο κ. Μωυσέως διετέλεσε Ανώτερος Διευθυντής Τεχνολογίας στην EY (Ernst & Young) με επίκεντρο τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, IoT και έξυπνες πόλεις, καθώς και ανάπτυξη λύσεων βασισμένων σε προηγμένες τεχνολογίες, όπως τα RPA, Blockchain, AI και Machine Learning.

Η εμπλοκή του στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών ξεκινά το 2004, έχοντας ενεργό ρόλο στην εισαγωγή νέων παρόχων σε αγορές υψηλού ανταγωνισμού, στο σχεδιασμό και υλοποίηση πρωτοπόρων έργων στο χώρο του Fixed Mobile Converge (FMC) και την ένταξη προηγμένων τεχνολογιών στην υπηρεσία IPTV με την υλοποίηση υποδομής αποκωδικοποιητών υψηλής ευκρίνειας κ.ά. Για την υλοποίηση αυτών των έργων έχει συνεργαστεί με παγκόσμιους κολοσσούς, όπως η Cisco, η Microsoft, η Oracle και η Accenture.
 
Στην Cablenet, ο στόχος του είναι να συνεχίσει με επιτυχία την εξελικτική πορεία της εταιρείας για να καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή των καταναλωτών για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει. Με δεδομένη τη μεταβαλλόμενη αγοραστική συμπεριφορά της αγοράς αλλά και τη διαφοροποίηση των αναγκών των καταναλωτών, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αξιοποίηση όλων των ψηφιακών καναλιών εξυπηρέτησης του κοινού. Ταυτόχρονα, η δυναμική παρουσία του προσωπικού πρώτης γραμμής της Cablenet, θα έρθει να πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια με την καθημερινή και έμπρακτη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις από την Cablenet, η συνεισφορά του κ. Μωυσέως με την πελατοκεντρική του προσέγγιση θα είναι πολύτιμη για την εξέλιξη και την επιτυχία της Cablenet.

Καλωσορίζουμε τον Χαράλαμπο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, στην αναπτυσσόμενη οικογένεια της Cablenet και προσβλέπουμε στη συνεχή επιτυχία μας, μαζί!
 

Δειτε Επισης

Ανδρέας Πουλλικκάς: Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic
Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Διόφαντος Χατζημιτσής
Ο Νικόλας Φιλίππου αντιπρόεδρος της IUCAB-Σημαντική διάκριση για την Κύπρο
payabl.: Deputy Group CEO η Κρίστια Ευαγόρου-Παπαμιχαήλ....«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν το νέο ρόλο»
Θλίψη στον νομικό κόσμο-Απεβίωσε ο δικηγόρος Άντης Σκορδής
Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής