Powered by

Βρετανία: Πρόστιμα 170.000 λιρών σε φοιτητές για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Πρόστιμα ύψους 170.000 λιρών επέβαλαν βρετανικά πανεπιστήμια σε φοιτητές, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Guardian, 28 ινστιτούτα επέβαλαν πρόστιμα, ενώ μόνο το Πανεπιστήμιο του Νότινγχαμ καταλόγισε ποσά 58.865 λιρών.

Τα πρόστιμα καταλογίστηκαν τις πρώτες εβδομάδες της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, με τους φοιτητές να προσπαθούν να δικτυωθούν και να κάνουν φίλους χωρίς να τηρούν τα μέτρα.

Στις παραβάσεις συμπεριλαμβάνονται ο συγχρωτισμός ανθρώπων από διαφορετικά νοικοκυριά, η μη χρήση μάσκας και η μη τήρηση των αποστάσεων.

Συνολικά 1.898 πήραν τη «λυπητερή» ενώ κάποια πανεπιστήμια θα χρησιμοποιήσουν τα ποσά που θα εισπράξουν για το ταμείο στήριξης των φοιτητών.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση Κομισιόν για την συμφωνία αύξησης αποτελεσματικότητας κεφαλαιαγορών Ε.Ε.-Σημαντικά οφέλη
Διατηρεί στο 4,25% το επιτόκιό της η Τράπεζα της Αγγλίας-Απογοητεύει νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Στην εποχή των μηδενικών επιτοκίων εισέρχεται η Ελβετία-Ανησυχία για επιστροφή σε αρνητικά επιτόκια
Δεν γλιτώνει το πρόστιμο-μαμούθ €4 δις από την Ε.Ε. η Google… «Αναποτελεσματικά τα νομικά επιχειρήματα που προέβαλε»
Στο χείλος της ύφεσης η οικονομία της Ρωσίας-Τα υψηλά επιτόκια πνίγουν τις επενδύσεις
Λαγκάρντ: Το ευρωπαϊκό εμπόριο αντίβαρο στις παγκόσμιες αναταράξεις
Σε υψηλό δεκαετίας η πλατίνα-Στα 1.350,17 δολάρια η ουγγιά
Τζερόμ Πάουελ (Fed): Βασικός παράγοντας για την υψηλή αβεβαιότητα οι δασμοί Τραμπ
Πτώση για τον χρυσό μετά την πρόβλεψη της Fed για βραδύτερο ρυθμό μελλοντικών μειώσεων των επιτοκίων
Fed: Επιμένει σε στάση αναμονής-Αμετάβλητα τα επιτόκια και το dot plot που δίνει σήμα για δύο περικοπές φέτος