Το φιλικό προς το περιβάλλον και την κοινωνία όραμα της Hermes Airports

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική της υπευθυνότητα, η Hermes Airports συνεχίζει να εστιάζει στην στρατηγική της που αφορά τη μείωση του αποτυπώματος της λειτουργίας των αεροδρομίων της Κύπρου στο περιβάλλον.  Γι’ αυτό, το προσωπικό της διαχειρίστριας εταιρίας των δυο αεροδρομίων έλαβε ένα χρήσιμο, χρηστικό και προπαντός οικολογικό πακέτο-δώρο. Ανάμεσα σε άλλα, το πακέτο περιλάμβανε μια πάνινη τσάντα, ένα επαναχρησιμοποιήσιμο θέρμο, ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι και δύο μεταλλικά καλαμάκια, σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί η χρησιμοποίηση πλαστικών μιας χρήσης από το προσωπικό.
 
Do something drastic, cut the plastic!

To 2019 περισσότερα από 2,500 κιλά πλαστικά μιας χρήσης χρησιμοποιήθηκαν από το προσωπικό της Hermes Airports. Ενδεχομένως, για κάποιους η ποσότητα να μην είναι σημαντική μπροστά στους εκατομμύρια τόνους που καταναλώνονται καθημερινά. Για την Hermes Airports όμως όχι. Το να χαρίσει στους υπαλλήλους του οργανισμού αντικείμενα που μπορούν να επαναχρησιμοποιήσουν, είναι η δική της, μικρή συνεισφορά στο περιβάλλον. Έτσι κι αλλιώς, η περιβαλλοντική συνείδηση δημιουργείται και αναπτύσσεται μέσα από μικρές, καθημερινές πράξεις σαν κι αυτή. Επομένως, ας παίξουμε όλοι με τους κανόνες, ας ανακυκλώσουμε και ας επαναχρησιμοποιήσουμε! 
 

Δειτε Επισης

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)