ΟΝΕΚ: Ανέβασε φωτογραφία φορώντας τη μάσκα σου και διεκδίκησε ένα laptop

H μάσκα αποτελεί ένα από τα κυριότερα μέσα που έχουμε αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μας για αναχαίτιση της πανδημίας, για το λόγο αυτό ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει διαγωνισμό που έχει σαν στόχο να αναμεταδώσει το μήνυμα της προστασίας.
 
Ανεβάστε μια selfie φορώντας μάσκα κάτω από τη σχετική ανάρτηση που θα βρείτε στη σελίδα του ΟΝΕΚ στο Facebook, με το hashtag #WearYourMaskCY. Η μάσκα μπορεί να είναι δική σας, ή κάποια από αυτές που μοίρασε ο ΟΝΕΚ σε συνεργασία με πέντε Κύπριους καλλιτέχνες.
 
Ένας τυχερός μετά από κλήρωση θα κερδίσει ένα laptop.
 
Στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού όλοι έχουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο να επιτελέσουμε, προκειμένου να αναχαιτίσουμε την εξάπλωση του ιού. Ο ΟΝΕΚ στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, ενθαρρύνοντας τους νέους να συνεχίσουν να αποτελούν παράδειγμα για όλη την κοινωνία, με γνώμονα το κοινό καλό.
 
Έχουμε καθήκον να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας. Η μάσκα δεν είναι αγγαρεία, είναι υποχρέωση.
 

Δειτε Επισης

«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»