Wolt: Αλλάζει τα δεδομένα του food delivery και στην Πάφο

Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λαρνακα, η Wolt έφτασε και στην Πάφο με στόχο να προσφέρει μία πρωτοποριακή, εύκολη και ασφαλή υπηρεσία παραγγελίας και παράδοσης φαγητού.

Αν και διανύουμε μόλις τις πρώτες μέρες λειτουργίας της Wolt στην Πάφο, οι κάτοικοι έχουν ήδη δείξει την αγάπη τους στην εφαρμογή από την πρώτη στιγμή.

Η Wolt, η πιο cool εφαρμογή παράδοσης φαγητού, περιλαμβάνει πρωτοποριακές υπηρεσίες τις οποίες μπορεί να αξιοποιήσουν οι χρήστες, όπως live tracking, μενού με φωτογραφίες και δυνατότητα προπαραγγελίας. Ιδιαίτερα σημαντική σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού αποδεικνύεται η υπηρεσία no contact delivery και η ηλεκτρονική πληρωμή, αφού για τη Wolt η ασφάλεια και η υγεία των συνεργατών και πελατών αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες.

Όπως και στις υπόλοιπες πόλεις λοιπόν, έτσι τώρα και στην Πάφο, τα καλύτερα εστιατόρια πλέον φτάνουν στην πόρτα σου! Τι θα λέγατε για ένα signature dish από τα TGI Fridays, ένα ζεστό και απολαυστικό καφέ από τα Starbucks ή τα Second Cup ή μήπως μία λαχταριστή πίτσα από την Pizza Express για βραδινό; Ίσως ψαράκι από τα Ocean Basket; Ότι κι αν επιθυμείτε, μπορείτε να το βρείτε και να το παραγγείλετε με ευκολία από τη άνεση του καναπέ σας!

Άλλωστε, σ’ αυτή τη δύσκολη για όλους οικονομική συγκυρία, η στήριξη των χιλιάδων εργαζομένων και εκατοντάδων επιχειρήσεων του τομέα της εστίασης είναι καθοριστική.

Επισκεφθείτε τις σελίδες της Wolt στο Facebook η στο Instagram και κατεβάστε την εφαρμογή από το play store ή apple store και καλή σας όρεξη!
 


Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ