Hadassah: Medical Center στη Λευκωσία και Diagnostic Center στη Λεμεσό

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία στρατηγικής σημασίας της εταιρείας MMC (H.C. Management of Medical Center PLC) με το Hadassah Medical Ltd.

Η εταιρεία Hadassah Medical Ltd, είναι θυγατρική του διεθνώς αναγνωρισμένου, κορυφαίου νοσοκομειακού οργανισμού, Hadassah Medical Organisation (https://www.hadassah.org.il/), ο οποίος από το 1934 παρέχει ιατρική και νοσοκομειακή φροντίδα σε όλους τους κατοίκους του Ισραήλ και σε ασθενείς απ’ όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η εταιρεία MMC, αναλαμβάνει τη λειτουργία μεγάλου, υπερσύγχρονου ιατρικού και νοσοκομειακού συγκροτήματος (Integrated Medical Center), με την επωνυμία “Hadassah”, στη Λευκωσία. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η λειτουργική και επιστημονική διεύθυνση του Ιατρικού Κέντρου από τον οργανισμό Hadassah που έχει σχεδόν εκατό χρόνια εμπειρία, εξειδικευμένη ιατρική τεχνογνωσία και έχει διακριθεί για την επιστημονική του αριστεία (https://hcmedicalcenter.com/).

Παράλληλα, η MMC και το Hadassah, σχεδιάζουν ένα πρότυπο, στην αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας, διαγνωστικό κέντρο στην Λεμεσό. Αυτό αναμένεται να λειτουργήσει εντός του 2021, με την επωνυμία “Hadassah Diagnostic Center” προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην τοπική και στη διεθνή αγορά.

Το κύριο ιατρικό και νοσοκομειακό συγκρότημα του Hadassah, θα ανεγερθεί στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας. Πρόκειται για έργο μοναδικό στο είδος του, με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης τρία χρόνια. Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει:

(α) «Hadassah Hospital Cyprus». Το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κύπρο, με πλήρη διαγνωστικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Το νοσοκομείο θα παρέχει ιατρικές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, σε όλο το φάσμα της νοσοκομειακής φροντίδας, ακόμα και σε εξειδικευμένους κλάδους που δεν έχουν προσφερθεί μέχρι τώρα στην Κύπρο.

(β) Hadassah Rehabilitation Center. Κέντρο Αποκατάστασης που θα προσφέρει σύγχρονες μεθόδους θεραπείας και πρωτόκολλα αποκατάστασης για μετεγχειρητικούς ασθενείς, ασθενείς προερχόμενους από ατυχήματα, πάσχοντες από χρόνιες παθήσεις και ασθενείς που μάχονται για απεξάρτηση ουσιών.

(γ) Assisted Living Center. Κέντρο Αυτόνομης Υποβοηθουμένης Διαμονής.

Η φυσική παρουσία και το κύρος του Οργανισμού Hadassah στην Κύπρο και η πρόσβαση σε ιατρικό δυναμικό απαράμιλλης τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του έργου.

Η συνολική επένδυση υπερβαίνει τα €150 εκατομμύρια. Αναμένεται μία ισχυρή θετική επίδραση στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας, ενώ συνολικά θα δημιουργηθούν περισσότερες από 1.500 θέσεις εργασίας που θα καλυφθούν από κύπριους πολίτες.

Με τη συμφωνία μεταξύ της MMC και του Hadassah Medical Ltd, ανατέλει η νέα εποχή της Υγείας στην Κύπρο. Η Υγεία, ως το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, αξίζει το καλύτερο. Αυτός είναι ο στόχος για όλους τους κύπριους πολίτες και όλους τους ασθενείς από το εξωτερικό που θα επιλέξουν το Hadassah.

Δειτε Επισης

Πανίκκος Βάκκου: Μετεξέλιξη του τομέα της κεφαλαιαγοράς τα επόμενα έτη, πολλά τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
Διαφωνεί και υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης της ΕΚΚ για πρόστιμο η IC Markets (EU)
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: The 12th Invest Cyprus International Investment Awards
Δικαιώνει Cyta και ΑΗΚ για τους έξυπνους μετρητές το Εφετείο-Δεν υπήρξε έκδηλη παρανομία
Η Μαρίνα Χατζημανώλη τέλεσε τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων
Επανέρχονται σταδιακά τα συστήματα της Cyta που επηρεάστηκαν από βλάβη της Crowdstrike
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Διοικητικό πρόστιμο €200.000 στην IC Markets (EU)
Χορήγηση υποτροφιών από το Enavsma Foundation
Πώς επηρεάζει τη Cyta η βλάβη στα συστήματα της Microsoft-Η ανακοίνωση της Αρχής
Η αποστολή του Lidl Kids Team Κύπρου στο Μόναχο που χάρισε θέαμα και εμπειρίες ζωής