Powered by

Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης το «The Blue Ivy Hotel & Suites»

Το «The Blue Ivy Hotel & Suites» που βρίσκεται στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Πρωταρά, ξεχώρισε ανάμεσα στα 25 καλύτερα της Ευρώπης για το 2020, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις κριτικές του ταξιδιωτικού κοινού όπως αναδείχθηκαν από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, το Tripadvisor, μέσω των Travellers’ Choice Awards. Το «The Blue Ivy Hotel & Suites» βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 69 ξενοδοχεία του Πρωταρά. 
 
Μάλιστα, απέσπασε και το βραβείο Best of the Best Travelers' Choice του Tripadvisor, βασιζόμενο στα σχόλια και τις κριτικές των πελατών του ξενοδοχείου την τελευταία χρονιά–από το Μάιο του 2019 μέχρι το Μάιο του 2020–το οποίο βραβείο είναι και η υψηλότερη τιμή που απονέμεται από το TripAdvisor.
 
 
Το «The Blue Ivy Hotel & Suites» συγκαταλέγεται μέσα στα ξενοδοχεία τα οποία διαχειρίζεται η Sunnyseeker Hotels. Ο γενικός διευθυντής της Sunnyseeker Hotels κύριος Αντώνης Χατζηνικόλας, μιλώντας για τη διάκριση του «The Blue Ivy Hotel & Suites» δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει τη σημαντική συμβολή του προσωπικού και των τμηματαρχών του ξενοδοχείου στην επιτυχία αυτή και εξέφρασε την περηφάνεια του για το βραβείο που απέσπασαν.

Δειτε Επισης

Κυριάκος Κακουρής: Συζητήσεις με ΑΗΚ για δάνειο προς αναβάθμιση του δικτύου της-Η θέση ΕΤΕπ για GSI και τερματικό
ΑΤΑ, κατώτατος, συμβάσεις και απεργίες-Τα καυτά εργασιακά θέματα της χρονιάς που πέρασε και ο κομβικός ρόλος της ΟΕΒ
Χ. Παπαχαραλάμπους: Πώς η Κύπρος θα μετατραπεί σε ολόχρονο προορισμό και ο στόχος για τουρισμό από ΗΠΑ και Ινδία
Scope Ratings: Σταθερές προοπτικές για κυπριακή οικονομία-Ευάλωτη στην κλιμάκωση παγκόσμιων εμπορικών εντάσεων
Κ. Κουμής: Αξιοσημείωτες επιδόσεις στις ειδικές μορφές τουρισμού-«Κλειδί» για επιμήκυνση τουριστικής περιόδου
Ποια είναι η DreamPlay που έρχεται στη Λεμεσό και ο ρόλος της Κύπρου στην παγκόσμια επέκτασή της
Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες της Hermes για επέκταση της συνδεσιμότητας της Κύπρου...Οι νέες αγορές-στόχοι
Σταύρος Σταύρου, Ευγένιος Ευγενίου και Βαλεντίνος Πολυκάρπου...Μόνο θετικά από την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν
Πλήρωσε τους μετόχους, μεταβίβασε τους τίτλους-Στα χέρια της Eurobank και με...βούλα σχεδόν 98% της Ελληνικής
Συρρίκνωση του δημοσιονομικού ελλείμματος-Περιορίστηκε στα €6 εκατ. το δ'΄τρίμηνο του 2024