Η Michael Kyprianou & Co. LLC ενισχύει το έργο της Europa Donna

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού.

Η Michael Kyprianou & Co. LLC στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης ευαισθητοποιείται και μέσα από αυτή την μικρή πράξη ενισχύει το έργο της Europa Donna στηρίζοντας έμπρακτα τον οργανισμό.

Μέλη του προσωπικού, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που έφερε στην ζωή μας η πανδημία, προχώρησαν στο να φωτογραφηθούν ξεχωριστά φορώντας κάτι ροζ. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες χρησιμοποίησαν το γνωστό σάλι της Europa Donna στηρίζοντας το έργο του οργανισμού που φέτος μετρά 18 χρόνια προσφοράς ενώ ταυτόχρονα το κτήριο της εταιρείας με ειδικό φωτισμό, πήρε ροζ απόχρωση.  Παράλληλα, τα μέλη του προσωπικού προχώρησαν σε προσωπικές εισφορές προς την Europa Donna και το συνολικό ποσό θα παραδοθεί στον οργανισμό.

Η Διεύθυνση της εταιρείας ευχαρίστησε το προσωπικό για την προσφορά του και την συμμετοχή του σε αυτή την πρωτοβουλία, ενώ επανέλαβε την μελέτη γνωστού περιοδικού στην Αμερική όπου έδειξε ότι ο αλτρουισμός όχι μόνο βελτιώνει την ευημερία στην εργασία, αλλά κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αφοσιωμένοι στη δουλειά τους.

Το πανεπιστήμιο του Μπάφαλο βρήκε ότι οι άνθρωποι που αφιερώνουν χρόνο βοηθώντας τους συνανθρώπους τους έχουν χαμηλότερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, ενώ σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Berkeley, οι άνθρωποι ηλικίας 55 ετών και άνω οι οποίοι είναι εθελοντές σε δύο ή περισσότερους οργανισμούς έχουν 44% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέντε ετών σε σύγκριση με τους μη εθελοντές.

«Ακόμη ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας όσο περισσότερο μπορούμε» τόνισε ο Διευθυντής της εταιρείας στην Πάφο κύριος Σάββας Σαββίδης.

Δειτε Επισης

Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία