ΠΑΣΥΚΑΦ: Ευχαριστούμε που δυναμώσατε τη φωνή μας

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συντελεστές της φετινής Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης ‘Μαζί στη ζωή’ και της τηλεοπτικής ταινίας, με κεντρικό μήνυμα «Στον καρκίνο λέμε... ΜΠΙΠ».

Για την εξαιρετική τους δουλειά στα γυρίσματα της ταινίας μας, ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές που συμμετείχαν από το στούντιο παραγωγής Media Studios. Οι συντελεστές αυτοί είναι οι: Ντάινα Παπαδάκη, Σκηνοθέτης και Υπεύθυνη Παραγωγής, Σωφρόνης Σωφρονίου και Νικόλας Δημητρίου, Διευθυντές Φωτογραφίας, Σταύρος Τερλικκάς, Ηχολήπτης, Ιωάννα Παναγιώτου, Μακιγιάζ και Μαλλιά, Donald Justus Gomez, Ηλεκτρολόγος, Ευθύβουλος Ευθυβούλου, Μοντάζ, Ντίνος Γρηγορίου, Γραφικά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρέσβειρα του Συνδέσμου Ευρυδίκη, την κα Αννίτα Σαντοριναίου, την κα Γωγώ Αλεξανδρινού, την κα Όλγα Ασσιώτου,  τον κο Προκόπη Αγαθοκλέους και τον κο Αντρέα Τσέλεπο, που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη καμπάνια μας και δυνάμωσαν τη φωνή μας.

Τέλος, την MSPS, που ανέλαβε την επικοινωνία του Συνδέσμου φέτος σε συνεργασία με τη Διευθύντρια Marketing του ΠΑΣΥΚΑΦ Σταύρη Ξυδιά.

Αν θέλετε κι εσείς να στείλετε και φέτος ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά:
-Με SMS στο 7060, με κωδικό PASYKAF 5 για €5, PASYKAF 3 για €3 και PASYKAF 1 για €1
-Ηλεκτρονικές Εισφορές στο www.pasykaf.org
Μαζί στη ζωή, λοιπόν και φέτος!

Δειτε Επισης

Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)
Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου