Powered by

Διαγραφές τεράστιων ποσών από φορολογικές οφειλές

Στη διαγραφή τεράστιων ποσών από φορολογικές οφειλές προχωρεί η κυβέρνηση με αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου. Αξίζει να σημειωθεί πως σε μόνο δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις έχουν διαγραφεί φορολογικές οφειλές €116.800.

Στην πρώτη περίπτωση το Υπουργικό ενέκρινε την αποδοχή της πληρωμής από νομικό πρόσωπο του κατ΄ αποκοπήν ποσού των €200, το οποίο έχει ήδη καταβληθεί στις 5.5.2020 και την ταυτόχρονη διαγραφή του ποσού των €44.254,22, που αφορά πρόσθετη χρηματική επιβάρυνση και τόκο μέχρι τις 10.4.2020.
 
Στην δεύτερη περίπτωση το Συμβούλιο αποφάσισε την έγκριση αποδοχής πληρωμής από νομικό πρόσωπο του κατ΄ αποκοπήν ποσού των €200 και την ταυτόχρονη διαγραφή του ποσού των €72.545,45, που αφορά πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και τόκο μέχρι τις 10.4.2020.

Δειτε Επισης

ΑΤΑ, κατώτατος, συμβάσεις και απεργίες-Τα καυτά εργασιακά θέματα της χρονιάς που πέρασε και ο κομβικός ρόλος της ΟΕΒ
Scope Ratings: Σταθερές προοπτικές για κυπριακή οικονομία-Ευάλωτη στην κλιμάκωση παγκόσμιων εμπορικών εντάσεων
Σταύρος Σταύρου, Ευγένιος Ευγενίου και Βαλεντίνος Πολυκάρπου...Μόνο θετικά από την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν
Μικρή άνοδος την Παρασκευή στο ΧΑΚ
Συρρίκνωση του δημοσιονομικού ελλείμματος-Περιορίστηκε στα €6 εκατ. το δ'΄τρίμηνο του 2024
Από διαφορετικές αφετηρίες για την ΑΤΑ-«Ο θεσμός είναι αναχρονιστικός και χρήζει βελτίωσης ή αντικατάστασης»
Μισθολογικές αυξήσεις και βελτίωση ωφελημάτων διεκδικούν οι ωρομίσθιοι-Το μήνυμα προς την Κυβέρνηση
Υλοποιούνται με επικαιροποιημένους στόχους μέτρα για πράσινη κινητικότητα-Η διαβεβαίωση του Υπουργείου Μεταφορών
Οι κατώτατοι μισθοί στην Ε.Ε.-Σε ποια θέση βρίσκεται η Κύπρος
Παραδοχή Αναστασιάδη: Εξετέθη με το επενδυτικό πρόγραμμα η Κύπρος-Τι ξεκαθαρίζει για δικηγορικό γραφείο και Σεϋχέλλες