powered by

Εργασίες συντήρησης δρόμων σε Λάρνακα και Λεμεσό

Εργασίες συντήρησης δρόμων στη Μουταγιάκα
Το Γραφείο Επάρχου Λεμεσού του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώνει ότι την Κυριακή 4/10/2020 από τις 06:00 μέχρι τις 22:00 θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στην οδό Αριάδνης στη Μουτταγιάκα.

Κατά την διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες διευθετήσεις:
• το τμήμα της οδού Αριάδνης από τη συμβολή της με τον Παραλιακό Δρόμο μέχρι τον κυκλικό κόμβο με την οδό Προφήτη Ηλία θα είναι κλειστό.
• οι έξοδοι του αυτοκινητόδρομου από Μουτταγιάκα προς Παραλιακό Δρόμο θα είναι κλειστοί και από τις δύο κατευθύνσεις.
Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου.
 
Εργασίες συντήρησης δρόμων στη Λάρνακα
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι θα γίνουν οι πιο κάτω εργασίες:
α) Την Τετάρτη 07/10/2020 μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00 στην οδό Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού οχετών.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η οδός Πιαλέ Πασιά από τη αρχή της (με κατεύθυνση από Μεσαιωνικό Κάστρο προς περιοχή Μακένζυ) μέχρι την συμβολή της με την οδό Ιστικλάλ, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.
 
β) Την Κυριακή 11/10/2020 μεταξύ των ωρών 07:30 – 16:00 στις Λεωφόρους Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Τάσσου Παπαδόπουλου στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά (200μ. ανά φορά) η μια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση από Λάρνακα προς Δεκέλεια, από την συμβολή της Λεωφόρου Μακαρίου με την οδό Κλεοβούλου Παπακυριακού μέχρι τη συμβολή της Λεωφόρου Τάσσου Παπαδόπουλου με την οδό Ιουνίου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται μέσω της διπλανής λωρίδας.

γ) Την Κυριακή 11/10/2019 μεταξύ των ωρών 07:30 - 16:00 στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και στην Λεωφόρο Αμμοχώστου στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες από ιδιωτική εταιρία τηλεπικοινωνιών.
Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά (200μ. ανά φορά) η μία λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Δεκέλεια, με συνολικό μήκος 990 μέτρα και η κυκλοφοριακή διαχείριση θα γίνεται μέσω της διπλανής λωρίδας με τη βοήθεια Αστυνόμευσης.           
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Δειτε Επισης

J+A Philippou architects-engineers: Το αρχιτεκτονικό γραφείο πίσω από το ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ
Μαρίνος Κυναιγείρου: Με το δεξί στο 2025 η κτηματαγορά-Θετικές οι προοπτικές για το μέλλον
Στεγαστική πολιτική: Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια για το σχέδιο στέγασης μέτρια αμειβόμενων του ΚΟΑΓ
Ανοδικά οι τιμές των κατασκευαστικών υλικών το πρώτο τρίμηνο...Σε ποια οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Πρόσβαση για περισσότερους πολίτες στα στεγαστικά σχέδια του ΚΟΑΓ-Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου
Ανακαλύψτε μοναδικές ευκαιρίες οικοπέδων από την Gordian σε Λεμεσό και Λάρνακα
Γ. Μισιρλής: Η αποδεδειγμένη συνεισφορά του τομέα των ακινήτων στην οικονομία και η άδικη στοχοποίηση
Προώθηση διαφόρων έργων στην Αγία Μαρινούδα Πάφου-Μελέτη για διαπλάτυνση του κύριου δρόμου από Γεροσκήπου
Προ των πυλών μεγάλη οικιστική ανάπτυξη από το My Mall Λεμεσού-Προς ολοκλήρωση το Leptos Limassol Park
Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate