powered by

NIPD Genetics: Αλλαγή σημείου δειγματοληψιών COVID-19 στη Λεμεσό

Με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στο κοινό για τη λήψη δειγμάτων για μοριακές εξετάσεις κορωνοϊού στη Λεμεσό, η NIPD Genetics ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, ο χώρος πραγματοποίησής τους θα είναι ο χώρος στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου "Σπύρος Κυπριανού" (πρώην Palais des Sports), στα Κάτω Πολεμίδια.

Η δειγματοληψία στον χώρο στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου "Σπύρος Κυπριανού", θα διεξάγεται από Κυριακή μέχρι Παρασκευή (εκτός Σάββατο), 8:00πμ με 4:00μμ.

Η NIPD Genetics επιθυμεί να ευχαριστήσει το German Oncology Center, όπου διεξάγονταν μέχρι τώρα οι δειγματοληψίες για την επαρχία Λεμεσού, για την άριστη συνεργασία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.nipd.com

Δειτε Επισης

ΑΗΚ: Καθοδόν νέα έκδοση της εφαρμογής EAC Mobile App-Πότε θα λειτουργήσει
15 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς του Cyprus Integrity Forum...Προώθηση της διαφάνειας και της ακεραιότητας (pics)
Ζητά σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των νέων και τη βιωσιμότητα του τομέα ο COGA
ΙδΕΚ: Νέα χρηματοδότηση €7.5 εκατ. για ερευνητικές υποδομές που εξυπηρετούν το σύνολο του οικοσυστήματος Ε&Κ
Invest Cyprus: Φιλοξένησε startups από χώρες-μέλη του DCO διευρύνοντας τις προοπτικές διεθνούς συνεργασίας
CAT-BRAIN: Η κυπριακή startup που ανοίγει νέους δρόμους στην ψηφιακή γνωστική αποκατάσταση (video)
Στο ΚΕΒΕ η ομάδα εργοδοτών της ευρωπαϊκής και κοινωνικής επιτροπής-Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος
Cyprus Job & Career Festival 2025: Οι ανάγκες της αγοράς και η σημασία της έκθεσης (video)
4ο Cyprus Job & Career Festival 2025: Οι νέοι σε άμεση επαφή με τις επιχειρήσεις-Ανακάλυψαν επαγγελματικές ευκαιρίες (vid)
Στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού