Powered by

Με κέρδη έκλεισε την Πέμπτη το ΧΑΚ

Με κέρδη έκλεισε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε άνοδο σε ποσοστό 0,29%, κλείνοντας στις 66,39 μονάδες.
 
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίασε επίσης άνοδο σε ποσοστό 0,25%, κλείνοντας στις 39,89 μονάδες. Ο ημερήσιος όγκος των συναλλαγών ανήλθε στις €132.854,36.
 
Κέρδη κατέγραψαν όλοι από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, εκτός από τις Επενδυτικές Εταιρείες οι οποίες κατέγραψαν πτώση σε ποσοστό 0,78%.

Η Κύρια Αγορά κατέγραψε άνοδο 0,22%, η Εναλλακτική κατά 0,60%, και τα Ξενοδοχεία 1,30%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Logicom με 30.548,62 ευρώ (τιμή κλεισίματος 1,27 ευρώ – πτώση 1,55%), της Τράπεζας Κύπρου με 26.557,22 ευρώ (τιμή κλεισίματος 1,30 ευρώ –άνοδος 0,93%), της Petrolina με 17.058 ευρώ (τιμή κλεισίματος 1,04 ευρώ – άνοδος 0,97%), της SALAMIS TOURS με 13.560,80 ευρώ (τιμή κλεισίματος 0,88 ευρώ – άνοδος 3,53%) και της ΚΕΟ με 9.482,20 ευρώ (τιμή κλεισίματος 1,40 ευρώ – άνοδος 0,72% ).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 9 κινήθηκαν ανοδικά, 6 πτωτικά και 3 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε 110.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Ακούσαμε τις θέσεις του ΣΕΜΗΟ, σύντομα νέα σχέδια για ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης
Απώλειες κατέγραψε την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Σε επαγρύπνηση για τον σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα ο ΠΔΣ-Παρακολουθεί στενά τις δικαστικές διαδικασίες
Μ. Παναγιώτου: Λύση υδατικού εντός τριετίας-Δρομολογείται η κατασκευή δύο μονάδων αφαλάτωσης
Μ. Παναγιώτου: Ενίσχυση λαϊκών αγορών με δίκαιες τιμές και μεγαλύτερη διαφάνεια-Προτεραιότητα για την αγροτική μας πολιτική
Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την μεγάλη βραδιά των IN Business Awards 2024 (pics)
STEAM: Ραγδαία αναπτυσσόμενοι τομείς, αλλά κατά πολύ ανδροκρατούμενοι...Τα ευρήματα της έρευνας «SheSTEAM»
Πάει για εξαγορά του ιατρικού κέντρου «Εδέμ» η Πολυκλινική Υγεία-Η κοινοποίηση στην ΕΠΑ
Μαρία Τσιάκκα: Κουλτούρα πολυφωνίας και συμπερίληψης στην Cyta, όχι απλώς ως σύνθημα αλλά ως πράξη
Ανδρέας Νεοκλέους: Κατακόρυφη αύξηση της ισότιμης συμμετοχής γυναικών στη διευθυντική ομάδα της Cyta