powered by

Η σωστή χρήση δεδομένων ως βασικό συστατικό επιτυχίας ενός εστιατορίου

Οι τάσεις στον τομέα των επισιτιστικών υπηρεσιών μεταβάλλονται διαρκώς και η βιομηχανία αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις. Όλοι όσοι εμπλέκονται στον τομέα καλούνται να τις γνωρίζουν, αλλά και να συμβαδίζουν με αυτές.

Αν ασχολείστε με τον κλάδο των εστιατορίων και των χώρων εστίασης, δηλώστε τώρα συμμετοχή στο «The Food & Beverage, HORECA Business Conference» και βρείτε σήμερα στο…πιάτο σας όλες τις τάσεις και προοπτικές του αύριο.

Το Συνέδριο, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο από την ΙΜΗ και παρουσιάζεται από τον Όμιλο G.A.P. Vassilopoulos,  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Νicosia (πρώην Hilton Park), με στόχο να συζητήσει τις επιδόσεις, τις πρωτοβουλίες, τις βασικές προκλήσεις και τα σχέδια για το μέλλον του κλάδου των επισιτιστικών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, καταξιωμένοι επαγγελματίες από τoν χώρο των επισιτιστικών υπηρεσιών θα παρουσιάσουν θέματα, όπως οι στρατηγικές μάρκετινγκ, οι τάσεις των καταναλωτών, η κατασκευή και ο σχεδιασμός χώρου, η διαδικασία της πρόσληψης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών κουζίνας και γενικότερα τις νέες τάσεις, οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον τομέα το 2020.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις καλούνται να διαχειριστούν και να εκμεταλλευτούν μεγάλους όγκους δεδομένων που προέρχονται από πολλές διαφορετικές πηγές, κυρίως μέσα από την κατ’ οίκο παράδοση.  Πώς τα δεδομένα αυτά επηρεάζουν την επιχείρηση εστιατορίων, θα αναλύσει ο  Matteo Sarzana, Γενικός Διευθυντής του Deliveroo Ιταλίας. Ο Matteo ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία τo 2003 στην WPP, την μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρεία στον κόσμο, και άνοιξε το 2008 στην Ιταλία την πολυβραβευμένη VML, μια ψηφιακή εταιρεία μέλος της WPP, ανεβάζοντας τα έσοδα της εταιρείας από το 0 σε 4,5 εκατομμύρια μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια. Λαμβάνει μέρος ως κεντρικός ομιλητής (Keynote Speaker) σε πολλά συνέδρια, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό, όπου μοιράζεται την εμπειρία και τις γνώσεις του για την επιτυχία των startup εταιρειών.  Επιπλέον, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «App Economy», το οποίο είναι η πρώτη δημοσίευση στην Ιταλία σχετικά με τη δύναμη της κινητής οικονομίας εφαρμογών που βασίζονται στην τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο θα αποτελέσει σημαντική πηγή έγκυρης πληροφόρησης για ιδιοκτήτες και στελέχη εστιατορίων και τουριστικών επιχειρήσεων, καθιστάμενο ένα πραγματικό «εργαλείο» για τους decision makers. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing & επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής, εδώ.
 
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Best Value για επαγγελματίες, IMR/University of Nicosia™, Leroy Merlin, PDS POS System, Planty
Υποστηρικτής: JCC Payment Systems
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: ΙΜΗ,
τηλέφωνο: 22505555 | Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com | Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση