H Orthodoxou Group γιορτάζει την ολοκλήρωση ακόμα μιας επιτυχημένης χρονιάς

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το ετήσιο πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Orthodoxou Group σε γνωστό εστιατόριο στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια του οποίου η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος 2020, καθώς και να ενημερωθούν για τα υφιστάμενα και νέα πλάνα της εταιρείας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ Αντώνη Ορθοδόξου.

Το πάρτυ συμπλήρωσε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας με τους τυχερούς της βραδιάς να κερδίζουν διάφορα πλούσια δώρα.

Η Orthodoxou Group η οποία συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας, έχει καταφέρει από το ξεκίνημα της να διαπρέψει σε διάφορους τομείς, από τον τουρισμό και τις αερομεταφορές, καθώς επίσης και τις υπηρεσίες πρόσληψης προσωπικού και της παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών, έχοντας πάντα ως γνώμονα την επίτευξη καλών συνεργασιών, διατηρώντας πάντοτε πελατοκεντρική προσέγγιση.

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)