Ο σχεδιασμός κάθε χώρου εστίασης ως βασικό συστατικό επιτυχίας της επιχείρησης

Ο τομέας των επισιτιστικών υπηρεσιών εξελίσσεται διαρκώς. Αν ασχολείστε με τον κλάδο των εστιατορίων και των χώρων εστίασης, δηλώστε συμμετοχή στο «The Food & Beverage, HORECA Business Conference» και βρείτε σήμερα στο…πιάτο σας όλες τις τάσεις και προοπτικές του αύριο. Το «The Food & Beverage, HORECA Business Conference», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Νicosia (πρώην Hilton Park), παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos. 
 
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, καταξιωμένοι επαγγελματίες από τoν χώρο των επισιτιστικών υπηρεσιών θα μας παρουσιάσουν θέματα, όπως οι στρατηγικές μάρκετινγκ, οι τάσεις των καταναλωτών, η κατασκευή και ο σχεδιασμός χώρου και γενικότερα όλες τις νέες τάσεις, οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον τομέα, το 2020.
 
Για τον σχεδιασμό χώρων εστίασης και τη συνολική διαδικασία που απαιτείται για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης, θα μας μιλήσει ο Jorge Lozano, ιδρυτής και διευθυντής του Proyecto Singular της Ισπανίας. Μέσα από την ομιλία του, θα μας εξηγήσει πόσο σημαντικό ρόλο έχει ο σχεδιασμός του χώρου για την επιτυχία της επιχείρησης. Όπως η τοποθεσία του χώρου, οι υπηρεσίες, η ποιότητα των τροφίμων και το περιβάλλον είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας, έτσι και ο σχεδιασμός του χώρου πρέπει να είναι ξεχωριστός και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον πελάτη.

Πριν από την ίδρυση του δικού του γραφείου, από το 2007 μέχρι το 2011, εργάστηκε για τον διάσημο αρχιτέκτονα Norman Foster στο Foster and Partners του Λονδίνου. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, ήταν μέλος της ομάδας η οποία ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό του διάσημου κεντρικού γραφείου της APPLE στο Cupertino της Καλιφόρνιας, όπως επίσης και του πολυτελούς ξενοδοχείου Emiliano στο Paraty της Βραζιλίας. Πέρυσι, το Proyecto Singular, το οποίο εδρεύει στη Μαδρίτη, κέρδισε το πρώτο βραβείο για τις εσωτερικές επιφάνειες των ξακουστών διεθνών βραβείων σχεδιασμού εστιατορίων και μπαρ, για το έργο τους NEW YORK BURGER.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ασχολούνται με τον κλάδο των εστιατορίων, της φιλοξενίας, του τουρισμού και χώρων εστίασης. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, διευθυντές marketing και επικοινωνίας, διευθυντές πωλήσεων, εμπορικές εταιρείες και εταιρείες λιανεμπορίου. 
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής, εδώ.
 
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Best Value για επαγγελματίες, IMR/University of Nicosia™, Leroy Merlin, PDS POS System, Planty
Υποστηρικτής: JCC Payment Systems
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: ΙΜΗ,
τηλέφωνο: 22505555 |Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com | Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Από την Κύπρο στο κέντρο των ευρωπαϊκών χρηματοοικονομικών εξελίξεων
Ηγεσία με αυθεντικότητα: Όταν τα φώτα σβήνουν και μένει ο άνθρωπος
Δημοτικό Σχολείο ICan: Επίσημη ένταξη στον κατάλογο των αδειοδοτημένων σχολείων του Υπουργείου Παιδείας
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο
Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation ήταν χρυσός χορηγός του φιλανθρωπικού δείπνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Νέο ερευνητικό έργο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με χρηματοδότηση €200.000 από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Σεμινάριο Harris Kyriakides: «Latest Developments in Banking Litigation»
Έμπρακτη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»-Τα σχέδια που έρχονται