powered by

XAK: Χρονιά ανασύνταξης το 2020

Χρονιά ανασύνταξης με σκοπό να πετύχει τους στόχους του, θα είναι το 2020 για το ΧΑΚ.

Αυτό ανάφερε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΧΑΚ κ. Μαρίνος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας του Χρηματιστηρίου.

Όπως είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, το 2019 ανελήφθησαν πολλές πρωτοβουλίες ενίσχυσης του ΧΑΚ και έτσι το 2020 υπάρχει η δυνατότητα για ανασύνταξη του, ώστε να μπορέσει να συμβάλει στην προσπάθεια ανάπτυξης της οικονομίας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης πρόσθεσε ότι με τις νέες πρωτοβουλίες που θα υλοποιηθούν το 2020, ευελπιστούμε ότι το ΧΑΚ θα μπορέσει να ακολουθήσει τις ανοδικές τάσεις που επικρατούν στα διεθνή και ειδικά στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα για τις πρωτοβουλίες του 2020, είπε ότι θα συνεχιστεί η θεσμική θωράκιση της αγοράς, θα ενταθούν οι προσπάθειες για εξωστρέφεια του ΧΑΚ, θα προωθηθούν αποφάσεις για το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό του και θα πολλαπλασιαστούν οι ενέργειες για προσέλκυση νέων εταιρειών στις αγορές του.

Δειτε Επισης

Δήμος Παναγιώτου: Σημαντικός μοχλός ενίσχυσης της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού το Limassol Greens
Ολοκληρωμένη στρατηγική για την Λεμεσό με δράσεις συνολικού κόστους 660 εκατ.-Οι ανακοινώσεις σε έξι πυλώνες
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: Η δυναμική και οι προκλήσεις του real estate στην Κύπρο
Η αυξημένη ζήτηση επιτάσσει επέκταση των εκπαιδευτικών υποδομών-Οι στοχευμένες λύσεις στο TechIsland Summit
Το IGC και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Eurobank για ενίσχυση εξωστρέφειας κυπριακών, ελληνικών και ινδικών επιχειρήσεων
Τράπεζα Κύπρου: Επανεκλογή Αράπογλου στην προεδρία και Grobler στην αντιπροεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ινδίας-Ελλάδας-Κύπρου: Νέα εποχή στους εμπορικούς, επενδυτικούς και οικονομικούς δεσμούς
Ανοίγει η Μακαρίου...Οι νέες ρυθμίσεις με την πλειοψηφική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας
17α IN Business Awards: Δείτε πλάνα από την εντυπωσιακή τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards(video)
17α IN Business Awards: Απένειμε βραβεία, εξήρε την προσφορά του επιχειρείν ο πολιτικός κόσμος (vid)