Powered by

Η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα διασφαλίζει σιγουριά και υψηλές αποδόσεις

  • Η καλύτερη απάντηση στα αρνητικά επιτόκια
  • Η Cyfield προσφέρει μοναδικές επιλογές στις καλύτερες περιοχές της Αθήνας 

Πόλος έλξης έγιναν τελευταία τα ακίνητα της Ελλάδας. Ξένοι οίκοι κατατάσσουν την αγορά ακινήτων της Ελλάδας ως την πιο υποσχόμενη σε επενδύσεις και αποδόσεις της Ευρώπης.
 
Σ’ αυτές τις εξελίξεις, συμβάλλουν αφ’ ενός οι σχετικά χαμηλές τιμές των ακινήτων, λόγω της πολύχρονης κρίσης και αφ’ ετέρου η προοπτική για υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με άλλες μορφές επενδύσεων.
 
Ήδη, με βάση επίσημα στοιχεία, το 9μηνο του 2019 οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα στην Ελλάδα έκαναν άλμα 55.1%, σε σχέση με το 2018. Επίσης, οι τιμές των διαμερισμάτων το 9μηνο του 2019 σημείωσαν αύξηση 7.4% σε ετήσια βάση, έναντι αύξησης 1.3% το αντίστοιχο διάστημα του 2018. Ανάλογη ανοδική πορεία ακολουθούν και οι αποδόσεις στα ακίνητα της Ελλάδας.
 
Το ενδιαφέρον τους για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα επιδεικνύουν τελευταία και πολλοί Κύπριοι. Τα αρνητικά επιτόκια από τις τράπεζες, η ανυπαρξία άλλων μορφών προσοδοφόρων επενδύσεων και η διαχρονική επιθυμία τους να αποκτήσουν στέγη στην Ελλάδα, οδηγεί πολλούς στην αναζήτηση ακινήτων στην Αθήνα.
 
Οι Κύπριοι στρέφονται σε συγκεκριμένες περιοχές γύρω από το κέντρο της Αθήνας, ώστε να έχουν τις αναγκαίες προσβάσεις στις διάφορες υπηρεσίες για τις ανάγκες τους.
 
Μοναδικές επιλογές για καινούρια ακίνητα που έχουν όλα τα αναγκαία ποιοτικά χαρακτηριστικά προσφέρει η εταιρεία Cyfield, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της Αθήνας από τη δεκαετία του 1990.
 
Επιλέγοντας ιδανικές τοποθεσίες, όπως Ζωγράφου, Αμπελόκηπους, Γουδί, προσφέρει μια γκάμα από σύγχρονες και τελευταίου τύπου κατασκευές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των Κυπρίων.
 
Τα διαμερίσματα που προσφέρει η Cyfield είναι ιδανικά τόσο για τη στέγαση φοιτητών, όσο και για εμπορική εκμετάλλευση από τους ιδιοκτήτες τους.
 
Μάλιστα, η Cyfield αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση των διαμερισμάτων εκ μέρους των πελατών της, γεγονός που απαλλάσσει τους ιδιοκτήτες τους από την ταλαιπωρία να βρίσκουν ενοικιαστές. Με δεδομένο ότι τα ενοίκια στην Αθήνα βρίσκονται σε ανιούσα πορεία και τα κτίρια της Cyfield είναι καινούρια, σύγχρονα και με όλα τα χαρακτηριστικά της τελευταίας τεχνολογίας, οι αποδόσεις τους είναι υψηλές και σίγουρα πολύ μεγαλύτερες από άλλες μορφές επένδυσης.
 
Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται για σίγουρες επενδύσεις, με ψηλές αποδόσεις, δεν έχουν παρά να αποταθούν στη Cyfield για απόκτηση ακινήτου στην Αθήνα. Είναι η επένδυση του μέλλοντος…
 
Σε μια εποχή όπου η επένδυση αποτελεί απόφαση μιας ολόκληρης ζωής ο Όμιλος Cyfield προσφέρει πραγματική προστιθέμενη αξία, με βάση την εξαιρετική τοποθεσία, την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία στην παράδοση και τους σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.
 

 
Για περισσότερες πληροφορίες
 
T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com
 
Έργα της Cyfield στην Αθήνα:

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκε το 17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων
Μοναδικές ευκαιρίες από την AstroBank σε όλη την Κύπρο
Κατοικίες και διαμερίσματα αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate
Η επόμενη μέρα της αγοράς ακινήτων από τη σκοπιά κορυφαίων CEOs
Χρονιά-σταθμός το 2022: Η Λεμεσός σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης
Γιάννης Μάτσης: Πώς η Κύπρος μπήκε στον χάρτη της MUFG
Γ. Μισιρλής: Ανάγκη για περισσότερα ακίνητα εν μέσω τεράστιας αύξησης της ζήτησης
Γ. Ζήνωνος: Κλειδί για την προσέλκυση ξένων εταιρειών η προσιτή στέγαση
Καθοριστικός παράγοντας οι υποδομές για το προσωπικό των ξένων ICT εταιρειών
Χ. Χριστοδούλου για real estate: Αναγκαία η απλοποίηση και ενοποίηση νόμων