powered by

Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Σεμινάριο για την Προώθηση Έρευνας & Καινοτομίας μέσω του “Ορίζοντας 2020”

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διοργάνωσε στις 5 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό, εξειδικευμένο σεμινάριο, με σκοπό την ενημέρωση των Εταιρειών-Μελών του, σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του προγράμματος “Ορίζοντας 2020” - Το Πρόγραμμα Πλαίσιο της ΕΕ για την Έρευνα και την Καινοτομία. 
 
Στο σεμινάριο συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές μεταξύ των οποίων, ο Επικεφαλής Επιστήμονας για την Έρευνα και την Καινοτομία, κ. Κυριάκος Κόκκινος, ο Επιστημονικός Λειτουργός του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας κ. Γιώργος Χρίστου, ο Λειτουργός Προγραμματισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης, κ. Ευγένιος Επαμεινώνδου, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Ιδρύματος Θάλασσας, Capt. Eugen H. Adami, και ο κ. Ζαχαρίας Σιόκουρος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Ινστιτούτου για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία.
 

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, οι ομιλητές παρείχαν στους παρευρισκόμενους σημαντικές πληροφορίες αλλά και παραδείγματα για καινοτόμες ιδέες και τομείς έρευνας που να αφορούν τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία, τα οποία θα στοχεύουν στην περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της παγκόσμιας Ναυτιλίας τα επόμενα χρόνια.

Δειτε Επισης

Επαναφέρει τις απειλές περί αποκλεισμού του Στενού του Ορμούζ το Ιράν-Σε αναμμένα κάρβουνα η ναυτιλία
Έκλεισε και ανακοινώθηκε το deal…Στον Κώστα Κλεάνθους «Ο Φιλελεύθερος»
F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Νέα στρατηγική συνεργασία SARMED–SMARTNAV...Τα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει η νέα πλατφόρμα CANOPUS
Αρχίζει η δεύτερη φάση του 1ου Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Invest Cyprus: Σημαντική επένδυση η ίδρυση ευρωπαϊκής θυγατρικής στην Κύπρο από την Drone Destination
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»
Η Fortsafe εγκαινιάζει την πρώτη της ασφαλή θυρίδα στην Πάφο...Νέα εποχή στην ιδιωτική αποθήκευση αντικειμένων αξίας