Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Κύπρου παρέα με τη Staroil

Με στόχο να παρακινήσει το κοινό της Κύπρου να ανακαλύψει τις ομορφιές του νησιού μας, η Staroil, έδωσε το δικό της στίγμα φέτος το καλοκαίρι, μέσω της καμπάνιας #SummerWithStaroil, επιδιώκοντας την προβολή γνωστών και «άγνωστων» σημείων που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Σε συνεργασία με την travel blogger Κατερίνα Βάσου, δημιούργησε μια τριλογία βίντεο- οδοιπορικών, που με αφετηρία πρατήρια της Staroil, μας μετέφεραν μοναδικές εικόνες και εμπειρίες εξερευνώντας τα παράλια της ευρύτερης επαρχίας Πάφου, τα ορεινά χωρία της επαρχίας Λεμεσού, αλλά και την άγρια ομορφιά της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Τα βίντεο που αναρτήθηκαν στη σελίδα Staroil Cyprus στο Facebook, έτυχαν ένθερμων σχολίων από τους χρήστες των Μέσων Κοινωνικών Δικτύων, πετυχαίνοντας παράλληλα πολλά shares και δεκάδες χιλιάδες views!
 

 

Η καλοκαιρινή καμπάνια της Staroil περιλάμβανε επίσης και μια ευχάριστη έκπληξη για τους πελάτες των πρατηρίων της εταιρείας, δίνοντας τους τη δυνατότητα να παίξουν και να κερδίσουν επί τόπου μοναδικά δώρα. Η ομάδα της Staroil, βρέθηκε κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο σε όλα της τα πρατήρια Παγκύπρια, και μέσω του «Τροχού της Τύχης» έδωσε την ευκαιρία στους πελάτες να διεκδικήσουν και να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα, όπως πετσέτες θαλάσσης και καλοκαιρινά καπέλα, αλλά και δωροκουπόνια!

Γιατί και αυτό το καλοκαίρι στη Staroil…  Σας Πάμε Πιο Μάκρια!

Δειτε Επισης

Πετρέλαιο: Πτώση άνω του 2% στις τιμές του brent, αλλά με εβδομαδιαία άνοδο εν μέσω γεωπολιτικής έντασης
Άνοιξε ο δρόμος για αποθήκευση ενέργειας στο δίκτυο ηλεκτρισμού-Πού θα τοποθετηθούν και ποιας ισχύος θα είναι
Νέο άλμα 3% για το πετρέλαιο, με φόντο την κλιμάκωση στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν
Παίρνουν την ανιούσα οι τιμές καυσίμων λόγω της σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν… Έρχεται σύντομα και η πράσινη φορολογία
Πετρέλαιο: Σταθεροποίηση στις τιμές και στάση αναμονής-Άνοδος σχεδόν 10% σε έξι ημέρες
Στα πρόθυρα νέου ενεργειακού σοκ η νοτιοανατολική Ευρώπη από τον κίνδυνο ανόδου του φυσικού αερίου
Συνεχίζεται η εγκατάσταση έξυπνων μετρητών από την ΑΗΚ-Σε αυτές τις περιοχές θα τοποθετηθούν οι επόμενοι
Προς υψηλό 5 μηνών το πετρέλαιο-Κορυφώνεται η αγωνία των επενδυτών για τη Μέση Ανατολή
Εν αναμονή της έγκρισης της ΡΑΕΚ για την αύξηση 3% στο ρεύμα η ΑΗΚ-«Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία»
Μάριος Παναγίδης: Κρίσιμος ο σεβασμός δικαίου Ε.Ε. και UNCLOS για αξιοποίηση ενεργειακών πόρων και ηλεκτρική διασύνδεση