Οι προκλήσεις της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Football Conference, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Το Football Conference, αποτελεί πλέον πόλο έλξης τόσο για τα στελέχη του ποδοσφαιρικού χώρου όσο και για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία του αθλήματος. 
Διαβάστε ακόμα: Τρ. Κύπρου: Πωλεί 24 διαμερίσματα στην παλιά Λευκωσία (Photos)

Διαβάστε ακόμα: Από που τα πήρε το Κράτος το 2018

Στο συνέδριο, έδωσε το παρών του ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούμας. Κατά τον χαιρετισμό του, ο κος. Κούμας αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης ηγεσίας της ΚΟΠ για τα επόμενα 5 χρόνια, την έναρξη της διαδικασίας εισαγωγής του VAR Project στο κυπριακό ποδόσφαιρο καθώς και την ανασύνταξη στον τομέα της διαιτησίας.



Συντονιστής του συνεδρίου, ήταν ο Δρ. Νίκος Καρτακούλλης, πρόεδρος του συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Αναφέρθηκε στην μεγάλη προοπτική που έχει η βιομηχανία του ποδοσφαίρου, όχι μόνο σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην Κύπρο. Πρόσθεσε, τις επιπτώσεις της ψηφιακής τεχνολογίας στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου κάνοντας αναφορά στο VAR, τα esports και την τεχνολογία του Blockchain. Όσον αφορά τις προκλήσεις, επισήμανε τα προβλήματα διαφθοράς και στοιχηματικής δραστηριότητας που αντιμετωπίζει ο χώρος του ποδοσφαίρου και τις δράσεις τις ΚΟΠ για την αντιμετώπιση τους.

Σημαντική στιγμή του συνεδρίου, ήταν η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης των Marketing Managers των μεγάλων κυπριακών ομάδων. Οι Marketing Managers της Ομόνοιας, του Απόλλωνα, της Ανόρθωσης, της ΑΕΚ και της ΑΕΛ μίλησαν για τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τους στόχους που έχουν θέσει οι ομάδες τους, στην προσπάθεια αύξησης των εσόδων τους.   
 
Το συνέδριο διοργάνωσε η IMH.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών