Ο International Culinary Chef της Elle & Vire στην Κύπρο

Στις 11 Ιουνίου 2019 υποδεχθήκαμε με χαρά τον Ludovic Chesnay, International Culinary Chef της Elle & Vire.

Ο ταλαντούχος Chef εργάστηκε για χρόνια στη Γαλλία και λίγο αργότερα άρχισε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας περαιτέρω τις δεξιότητές του και μεταδίδοντας τις γνώσεις του σε άλλους επαγγελματίες μάγειρες σε παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία, σε Ελβετία, Γερμανία, Καναδά κ.α.

Από το 2007 ανήκει στην ομάδα Elle & Vire International ως Culinary Advisor όπου παρουσιάζει και αναδεικνύει τα προϊόντα της Elle & Vire σε επαγγελματίες της γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκαν μαγειρικές επιδείξεις ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας και εκπαιδεύσεις σε pastry chefs  και ζαχαροπλάστες ξενοδοχείων. Ο Ludovic Chesnay έδειξε τεχνικές παρασκευής ειδών ζαχαροπλαστικής και αρτοσκευασμάτων χρησιμοποιώντας την επαγγελματική σειρά προϊόντων της Elle & Vire, εντυπωσιάζοντας με τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά του.

Επίσης δεν παρέλειψε να εκπαιδεύσει και την ομάδα πωλήσεων της Elle & Vire, της εταιρείας Laiko Cosmos Trading Ltd, όπου πλέον μέσα από τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους στα ποιοτικά αυτά προϊόντα, θα μπορούν να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των πελατών τους.

Με εμπειρία 70 χρόνων, η Elle & Vire έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρεία εξαγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων. Με το ευρύ φάσμα προϊόντων της, το υψηλό επίπεδο ποιότητας και την καινοτομία, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τα προϊόντα διανέμονται στην Κύπρο από την Laiko Cosmos Trading Ltd

Δειτε Επισης

Ανδρέας Πουλλικκάς: Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic
Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Διόφαντος Χατζημιτσής
Ο Νικόλας Φιλίππου αντιπρόεδρος της IUCAB-Σημαντική διάκριση για την Κύπρο
payabl.: Deputy Group CEO η Κρίστια Ευαγόρου-Παπαμιχαήλ....«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν το νέο ρόλο»
Θλίψη στον νομικό κόσμο-Απεβίωσε ο δικηγόρος Άντης Σκορδής
Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής