Powered by

Aegean: Απευθείας πτήσεις από Λάρνακα με έκπτωση έως 40%!

Έκπτωση μέχρι 40% προσφέρει η Aegean σε όλους όσοι κάνουν κράτηση μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου για πτήσεις από Λάρνακα, προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τελ Αβίβ. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις μεταξύ 18.11.2019 - 29.03.2020.

Όροι & Προϋποθέσεις:
Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Λάρνακα προς/από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τελ Αβίβ με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 02.09.2019 για πτήσεις με την AEGEAN από 18.11.2019 έως και 29.03.2020.

Οι παρακάτω χρονικές περίοδοι δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά: 18.12.2019 – 07.01.2020, 28.02.2020 - 02.03.2020 και 21.03.2020 – 25.03.2020. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά την περίοδο 18.11.2019 – 17.12.2019. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά την περίοδο 08.01.2020 – 29.03.2020.

Η έκπτωση 20% & 40% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20% & 40%.

Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.
 

Δειτε Επισης

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του 2% της ΕΚΤ ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη-Επιβραδύνθηκε στο 2,4%
Συνεχίζει τον κύκλο χαλάρωσης της νομισματικής πολιτικής η ΕΚΤ-Προς νέα μείωση των επιτοκίων την Πέμπτη
Υψηλής προτεραιότητας η γερμανική αγορά-Σημαντικές επαφές Κώστα Κουμή στο Βερολίνο
Το ορόσημο των εννέα εκατ. επιβατών και το σχέδιο πτήσης της Wizz Air για περαιτέρω απογείωση στην Κύπρο
Γήπεδα, μονοπάτια και μουσεία... Επιδιώκουν αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Πόλης Χρυσοχούς
Ακίνητα: Οι πόλεις που προτιμούν οι ξένοι αγοραστές
Ν. Χριστοδουλίδης: Ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα των κυπριακών επιχειρήσεων με την φορολογική μεταρρύθμιση
Gan Direct: Διευκολύνει οδηγούς και μειώνει το κυκλοφοριακό χάος με δύο νέες καινοτόμες υπηρεσίες
Ανδρέας Πισίας: Ανέκαθεν υπέρ της αποτελεσματικής μεταρρύθμισης του φορολογικού πλαισίου της Κ.Δ. ο CIBA
Ένας ελκυστικός χρηματοπιστωτικός τομέας και τρεις…γίγαντες στον τραπεζικό χάρτη της χώρας-Το νέο περιβάλλον