Για ένα κοινό όνειρο και με μόνο στόχο την ενίσχυση του έργου «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Με μόνο κοινό στόχο την ενίσχυση του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή», η makeup and beauty expert Χριστιάνα Παναγιώτου από το Ινστιτούτο Christiana Panayiotoy Beauty and Makeup μαζί με την εμφυτευματολόγο Δρ. Αφρούλα Καραμανή της Κλινικής Perfect Smile Karamani Dental Clinic, ενώνουν τις προσπάθειές τους και στηρίζουν τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις πραγματοποιώντας όσες πιο πολλές ευχές παιδιών μπορούν. Μέρος των εισπράξεων από τις επαγγελματικές τους  δραστηριότητες μαζί με τα έσοδα από συλλεκτικά μπλουζάκια που έχουν δημιουργήσει, συμβάλλουν στην ενίσχυση του έργου αυτού για ένα κοινό όνειρο… να προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά, ευαισθητοποιώντας έτσι όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα διδάσκοντας στα παιδιά πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η προσφορά.

Η προσπάθεια έχει αρχίσει από την 1η Μαΐου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2019. Με τα εισιτήρια να έχουν μόλις κυκλοφορήσει, μέσα στα πλαίσια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, στο Evgenios Hills Event Venue παρέα με την Σοφία Βόσσου θα παραδοθούν στον σύνδεσμο όλες οι εισπράξεις, το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου το βράδυ.
Για να στηρίξετε το «Ένα Όνειρο μια Ευχή», μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας μπλουζάκι καθώς και να προμηθευτείτε εισιτήρια για την εκδήλωση, από το Ινστιτούτο της Χριστιάνας Παναγιώτου στην οδό Αλέξανδρου Παπάγου 51 στην Πάφο και στο τηλ. 26 323989/ 99 885620, και στην Κλινική Perfect Smile Dental Clinic της Δρ. Αφρούλας Καραμανή στην οδό Εισοδίων της Θεοτόκου 1 στην Πέγεια και στο τηλ. 26 343777.
 
 
Facebook: https://www.facebook.com/ChristianaP.BeautyandMakeup/
                     https://www.facebook.com/PERFECTSMILEKARAMANI/
Instagram: @christianap.beautyandmakeup
                    @perfectsmile_smile_k_dental_clinic
 

Δειτε Επισης

Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops
Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Επιτυχής διοργάνωση της κοινωνικής δράσης «Τρέχω για τον τόπο μου»