Δυσαρέσκεια επενδυτών λόγω αναστολής εκποιήσεων

Προβληματισμός επικράτησε κατά τη χθεσινή συνεδρία του ΚΕΒΕ με θέμα τον νόμο που ψήφισε την Παρασκευή η Ολομέλεια της Βουλής για αναστολή των εκποιήσεων. Στη συνεδρία, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, αλλά και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Τραπεζών και του CIPA.
 
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, στο πλαίσιο της συνεδρίας μεταφέρθηκε η δυσαρέσκεια που φαίνεται να υπάρχει για την εξέλιξη αυτή, από επενδυτές.
 
Δεν γίνεται, τονίστηκε, την Πέμπτη το επενδυτικό ταμείο Apollo Capital Management να δίνει €1,4 δις στην Τράπεζα Κύπρου στο πλαίσιο του Helix 1 και την επόμενη κιόλας μέρα το Κοινοβούλιο της χώρας να έρχεται και να αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού. Είναι φυσικό, ανέφεραν, οι ξένοι να αισθάνονται ότι τους κοροϊδεύουν, με την Κύπρο να χάνει την αξιοπιστία της.  

Δειτε Επισης

Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους
Παζαράκι PwC Foundation με πολλαπλασιαστικό όφελος
Η καθηλωτική εμπειρία του Μιχάλη Αντωνίου που δεν περιγράφεται με λόγια (pics)