PANDOMUS GROUP

Η επιτυχία του ομίλου Pandomus με την πάροδο των χρόνων κατέστησε το όνομα του συνώνυμο με την πολυτέλεια , την εξατομικευμένη ανάπτυξη και διαχείριση ακίνητης περιουσίας στην περιοχή της Λεμεσού.
 
Ο όμιλος Pandomus βρίσκεται στο προσκήνιο της αγοράς πολυτελών ακινήτων της Λεμεσού από το 2003. Αρχικά ιδρύθηκε η Pandomus Developers που ξεκίνησε την δημιουργία καινοτόμων και πρωτοποριακών σε σχεδιασμό και απόδοση έργων. Το 2006 την ενίσχυσε η Pandomus Services που άρχισε να παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και εξυπηρέτησης μετά την πώληση σε έργα της Pandomus. Το 2010 προστέθηκε στον όμιλο και η Pandomus Constructions με στόχο να διατηρηθεί ένας υψηλότερος βαθμός ελέγχου της ποιότητας των έργων του ομίλου. Από το 2015 ο όμιλος Pandomus με την συνδυαστική συνέργεια των τριών αυτών εταιριών άρχισε να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο σε ξένους επενδυτές, όπως οι μελέτες βιωσιμότητας έργων, απόκτηση γης, ανάπτυξη έργων, πώληση και διαχείριση τους.
Σήμερα είναι μια σημαντική και πρωτοπόρα εταιρεία της βιομηχανίας ακινήτων της Λεμεσού.
 
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
Στην  Pandomus  ο αγοραστής έχει δυνατότητα επιλογής μέσα από μια πληθώρα αποκλειστικών και βραβευμένων ακινήτων όλων των κατηγοριών όπως μονοκατοικίες, διαμερίσματα, γραφεία και επενδυτικές ευκαιρίες που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου. Η εμπειρία του ομίλου Pandomus σε όλες τις φάσεις του κύκλου ανάπτυξης ακινήτων δίνει τη δυνατότητα να παρέχει τις καταλληλότερες λύσεις.
 
ΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Φέτος η εταιρεία γιορτάζει 15 χρόνια από την ίδρυσή της  και προχώρησε σε επανασχεδίαση και ενοποίηση όλων των επιχειρήσεων της κάτω από μία ομπρέλα και μία ταυτότητα. Η εξειδικευμένη ομάδα των έμπειρων υπαλλήλων και συνεργατών της Pandomus, προσφέρει, εγγυάται και διασφαλίζει με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών οι οποίες αφορούν την ακίνητη περιουσία. Η συνεργασία με την Pandomus σημαίνει σύγχρονους χώρους κατοικίας διαμερίσματα ποιότητας με χαρακτήρα και τεχνολογικά άρτια εμπορικά κτίρια κατάλληλα για κάθε επιχείρηση. O όμιλος Pandomus παρέχει έναν υψηλής ποιότητας τρόπο ζωής ή επαγγελματικής στέγης μέσω της κατασκευής, της λειτουργικότητα και της αισθητικής.
 
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ

Με την πάροδο του χρόνου, ο όμιλος Pandomus έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή λίστα με σημαντικούς ξένους επενδυτές και ντόπιους αγοραστές. O ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της Pandomus εκφράζεται σε κάθε τομέα δράσης της εταιρείας αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση, που είναι υποδειγματική σε κάθε περίπτωση. Η φήμη της εταιρείας για τον άψογο επαγγελματισμό της έχει δημιουργήσει ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις τόσο με τους επενδυτές όσο και με τους πελάτες της.
 
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ο όμιλος Pandomus από την ίδρυση του, λειτουργεί με στόχο την διατήρηση του ως ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά της ακίνητης περιουσίας στην επαρχία Λεμεσού. Μοναδικό όραμα και φιλοδοξία του ομίλου Pandomus είναι η συνεχής δημιουργία βιώσιμων έργων που να συμβαδίζουν με οικολογικές αρχές αφήνοντας ταυτόχρονα και το δικό τους στίγμα στο αρχιτεκτονικό τοπίο της Λεμεσού. 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 51, Μέσα Γειτονιά,  4003, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25 824382
E-mail: mail@pandomusgroup.com
Ιστοσελίδα: pandomusgroup.com
 
 

Δειτε Επισης

PANDOMUS GROUP
PAFILIA PROPERTY DEVELOPERS
LIMASSOL DEL MAR
KARMA GROUP
CYBARCO LIMITED
ATLAS PANTOU
ARISTO DEVELOPERS
AGC CONTRACTORS LTD
CONSTRUCTION COMPANIES - OI ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ & ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ