Αλλαγή σκυτάλης στον Ροταριανό Όμιλο Λευκωθέας – Λευκωσίας

Τα ηνία του Ροταριανού Ομίλου Λευκωθέας – Λευκωσίας ανέλαβε την περασμένη Τρίτη 2 Ιουλίου ο Δημήτρης Πανταζής από τον απερχόμενο Πρόεδρο του Ομίλου, Πάρη Κωνσταντίνου σε ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστο εστιατόριο της Πρωτεύουσας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Χριστίνα Κοβότσου Πατρόκλου, Πρώην Κυβερνήτης Περιφέρειας. 

Στη διάρκεια των ομιλιών τους και οι δύο έκαναν ειδική αναφορά στο μεγαλύτερο επίτευγμα του Ομίλου Λευκωθέας – Λευκωσίας τη συγκέντρωση ποσού της τάξης των 275.000 δολαρίων για την αγορά του Biomolecular Detection Unit, στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.  Η συνεισφορά αυτη εχει βοηθήσει το Καραϊσκάκειο Ιδρυμα στην υλοποίηση του Κέντρου για την Διάγνωση Παιδικού καρκίνου και της στοχευμένης αντιμετώπισης του.  Ο Δημήτρης Πανταζής, ο οποίος διετέλεσε μέλος της συντονιστικής ομάδας του έργου ανέφερε ότι η υλοποίηση του έγινε εφικτή με την στήριξη και των υπολοίπων Ροταριανών Ομίλων της Κύπρου, Ροταριανών Ομίλων του εξωτερικού, καθώς επίσης και με την πολύτιμη βοήθεια του Rotary Foundation. «Το έργο αποτελεί ένα πρωταρχικό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με τη συνεργασία και τη συνεισφορά των Ομίλων μας», δήλωσε ο νέος Πρόεδρος του Ομίλου. 
 


Ο κ. Πανταζής τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστούν αυτές οι επιδόσεις και «να παρέχουμε και άλλα βιώσιμα έργα που θα τυγχάνουν της επιδότησης του Rotary Foundation, τα οποία να έχουν πραγματικό και διαρκή αντίκτυπο στην κοινωνία μας». 

Ο κ. Πανταζής δήλωσε επίσης ότι το νέο συμβούλιο του Ομίλου, έχει καταρτήσει ένα στρατηγικό σχέδιο για την περίοδο 2019 – 2022, στο οποίο περιλαμβάνεται αριθμός έργων στόχων.  

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε σε αριθμό μελών του Ροταριανού Ομίλου Λευκωθέας – Λευκωσιάς, ο τιμητικός τίτλος Paul Harris Fellow για την προσφορά τους. Ο αριθμός των μελών του Ομίλου ανήλθε στα 55 με την προσθήκη τεσσάρων νέων μελών στη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Δειτε Επισης

Το δεύτερο πακέτο τροποποιήσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση-Σημαντικές βελτιώσεις για δήμους, ΕΟΑ και κοινότητες
ERB ASFALISTIKI: Στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Πανεπιστήμιο Λεμεσού: Προκήρυξη υποτροφιών εις μνήμη του Γιαννάκη Ιωαννίδη για το ακαδημαϊκό έτος 2025-26
Η Κύπρος στο επίκεντρο της έρευνας για τον εγκέφαλο... Συμμετοχή του ΙΝΓΚ στο META-BRAIN
Συμμετοχή της Αρχής Λιμένων Κύπρου σε σεμινάριο του οργανισμού ΙΑΡΗ
Η μάχη για την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας πριν να είναι πολύ αργά
Η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει την Τράπεζα Αίματος
Αλλάζοντας το παιχνίδι: Εκείνοι που καινοτομούν-Εκείνοι που εμπνέουν
Αλλάζοντας οπτική: Με το βλέμμα στραμμένο προς ανατολάς η Κύπρος
Η λειτουργία, οι στόχοι του ΟΚΥπΥ και το μεγάλο ερώτημα της αυτονόμησης