powered by

APS: Πωλήθηκε το πρώην E&S Ανεξαρτησίας έναντι €7 εκατ.

Ένα ακόμα σημαντικό εμπορικό κτήριο, το πρώην E&S Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό έναντι ποσού €7 εκατ., κατάφερε να πωλήσει η APS Debt Servicing Cyprus.
 



Το εν λόγω εμπορικό κτίριο (πρώην εμπορικό κέντρο E&S Ανεξαρτησίας) βρίσκεται στην οδό Ανεξαρτησίας και Θράκης, περίπου 80 μέτρα νότια από τα κτήρια του Δήμου Λεμεσού.
 

 

Το κτήριο περιλαμβάνει συνολική εσωτερική επιφάνεια περίπου 7.000 τ.μ.
 

 

Το ισόγειο αποτελείται από υπαίθριο χώρο λιανικής πώλησης, χώρους εγκατάστασης και άλλους βοηθητικούς χώρους. Το μεσοπάτωμα και ο πρώτος όροφος λειτουργούν ως ενιαία μονάδα και αποτελείται από ανοικτό χώρο λιανικής πώλησης και άλλους βοηθητικούς χώρους.
 



Ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος αποτελείται από ανοιχτούς χώρους λιανικής πώλησης και άλλους βοηθητικούς χώρους. 
 
 

Πωλήσεις πέραν των €20εκ. το β’ τρίμηνο του 2019
Την ίδια ώρα, σημαντική αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά η συμβολή της εταιρείας APS Debt Servicing Cyprus στην προσπάθεια που καταβάλλει η Κύπρος για μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων. 

Συγκεκριμένα, η APS Debt Servicing Cyprus προώθησε  τις πωλήσεις ακινήτων αξίας πέραν των €20 εκατ. το β’ τρίμηνο του 2019, μειώνοντας το χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαθέτει. 

Ενδεικτικά ακίνητα που πωλήθηκαν (landmarks) είναι τα εξής τρία (3):
•    Γραφειακοί χώροι στον Άγιο Αντρέα για σκοπούς μετατροπής τους σε Επαρχιακό Δικαστήριο στην τιμή περίπου των €3 εκατ. 
•    Εμπορικό κτήριο στην Λεμεσό, οδός Ανεξαρτησίας στην τιμή πέραν των €7 εκατ. 
•    Γραφειακοί χώροι στην είσοδο της Λευκωσίας (που σήμερα ενοικιάζεται στην Αστυνομική Διεύθυνση της Κύπρου) στην τιμή πέραν των €2 εκατ.

Η APS με σοβαρότητα, υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού και εχεμύθεια θα συνεχίσει τη διάθεση ακινήτων, συμβάλλοντας στην προσπάθεια μείωσης των με εξυπηρετούμενων δανείων της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Συνεχίστηκε η αύξηση στις τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025-Οι μεταβολές σε κατοικίες και διαμερίσματα
Απαντά στο Δήμο Στροβόλου για τα έργα €1 δις το Υπουργείο Εσωτερικών-«Αβάσιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί»
Δεν ικανοποίησαν ούτε τη Λακατάμεια οι εξαγγελίες έργων €1 δις στη Λευκωσία-«Απαρέσκεια και απογοήτευση»
Καταστήματα προς πώληση σε όλη την Κύπρο από την Gordian
Απογοήτευση Δήμου Στροβόλου για τις εξαγγελίες έργων €1 δις στη Λευκωσία-«Ο Στρόβολος αγνοήθηκε επιδεικτικά»
ΚΣΙΑ: Νέα ιστοσελίδα και εικαστική ταυτότητα, γιορτάζοντας 60 χρόνια προσφοράς
Η Gordian παρουσιάζει 19 διαμερίσματα στο Λατσί με τιμές από €57.000
Bazaraki & AskWire: Τι αποκαλύπτουν τα δεδομένα για την αγορά ακινήτων στην Κύπρο (podcast)
Το μεγαλύτερο deal της REMU, ο στόχος που ξεπέρασε και η επένδυση μαμούθ που ετοιμάζει η Columbia στο Secret Valley
Απαντά για Aqua Residences το Τμ. Περιβάλλοντος-Θετική γνωμοδότηση υπό αυστηρότατους όρους και προϋποθέσεις