McDonald’s: Happy Readers - Ένα βιβλίο με κάθε Happy Meal

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί θεμελιώδη αρχή της φιλοσοφίας της McDonald’s σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κοινωνική υπευθυνότητα και ευσυνειδησία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις αξίες και το όραμα της εταιρείας. Οι ποικίλες ενέργειες που διοργανώνονται, έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και σ’ αυτά τα πλαίσια η McDonald’s προχώρησε στη δημιουργία του προγράμματος Happy Readers. 
 
Τα παιδιά και η πνευματική τους καλλιέργεια είναι βασική προτεραιότητα για την εταιρεία και το Happy Readers δίνει την ευκαιρία στο παιδί αντί για παιχνίδι, με την αγορά κάθε Happy Meal, να πάρει ένα βιβλίο παιδικών παραμυθιών από τη διάσημη συγγραφέα Cressida Cowell με τίτλο «Οι Περιπέτειες των Διδύμων Τρίτοπ».
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως σκοπό να καλλιεργήσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και ταυτόχρονα να αυξήσει τον ποιοτικό χρόνο που μοιράζεται η οικογένεια. 
 
Η Cressida Cowell είναι βραβευμένη Αγγλίδα συγγραφέας με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια.   Έγραψε συνολικά 29 βιβλία, μεταξύ άλλων και το “How to train your Dragon”, το οποίο έγινε και ταινία.

Σε συνεργασία με τη McDonald’s , η συγγραφέας έγραψε μια σειρά από 12 βιβλία που διατίθενται αποκλειστικά στα εστιατόρια McDonald’s. Η συλλογή περιγράφει τις ‘’Περιπέτειες των Διδύμων Τρίτοπ" που μαζί με την οικογένεια τους ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, στη γη των Δεινοσαύρων. Για κάθε βιβλίο υπάρχει διαθέσιμη και η ψηφιακή μορφή όπου τα παιδιά μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετο περιεχόμενο, όπως ήχους και κινούμενα σχέδια, μέσω της εφαρμογής Happy Studio.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 6 από τα 12 βιβλία της σειράς. Μέχρι το τέλος του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί η συλλογή.

 

 

Δειτε Επισης

Όταν η μόδα και η προσφορά συναντιούνται...To φιλανθρωπικό Fashion & Music Event «Shades of Catwalk»
City of Dreams Mediterranean Wet Glam Parties: Απογειώνουν την καλοκαιρινή διασκέδαση
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα