powered by

Έτσι κατασκεύαζαν παγωτά το 1850

Γιορτή για το αγαπημένο μας παγωμένο επιδόρπιο, αφού την Πέμπτη 20 Ιουνίου τελέστηκαν τα εγκαίνια του 1ου μουσείου παγωτού στην Κύπρο, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Παπαφιλίππου στην Κοκκινοτριμιθιά.

Με την ξενάγηση στο PAPAFiLiPOU Ice Cream Museum, ο επισκέπτης μπορεί να έρθει σε επαφή και να μάθει ό,τι αφορά την ιστορία του παγωτού. Συγκεκριμένα, το μουσείο περιλαμβάνει ιστορικά μηχανήματα παρασκευής παγωτού από το 1850 μέχρι σήμερα.
 
 
Επιπρόσθετα, εκτός από τους παλαιούς τρόπους παρασκευής παγωτού, ο επισκέπτης μπορεί να δει και τον σύγχρονο τρόπο που γίνεται πλέον το παγωτό, από το εργοστάσιο της Papafilippou Ice Cream.
 
Ακόμη και τα πρώτα ποδήλατα διανομής παγωτού μπορεί να δει κανείς με την επίσκεψη του στο μουσείο στην Κοκκινοτριμιθιά.
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Στρατηγική συμμαχία για την πολιτιστική κληρονομιά-Μνημόνιο συνεργασίας Ινστιτούτου Κύπρου και Εθνικής Επιτροπής UNESCO
Investor Day από το KPMG Startup Innovation Lab: Μια γιορτή καινοτομίας και τολμηρών ιδεών
Πρωτοπόρα η Deloitte Κύπρου... Δωμάτια θηλασμού στα γραφεία της πριν από την θέσπιση νόμου(pics)
Ξεναγήθηκε στους χώρους και τα ερευνητικά κέντρα του UCLan Cyprus ο Δ. Σκουρίδης
To Andrey & Julia Dashin’s Foundation και η Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού γιόρτασαν τη Διεθνή Ημέρα του Παιδιού
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Πρωτοπορία στην τεχνολογική ευθύνη και την κοινωνική καινοτομία
Στην Κύπρο ο Νίκος Δένδιας για την «Αόρατη Συνωμοσία» του Ανδρέα Χατζηκυριάκου
Οι μεγάλες τάσεις και η μετεξέλιξη των ΜΜΕ: Πώς οι όμιλοι μεταμορφώνονται για να είναι βιώσιμοι και κερδοφόροι