Powered by

Στα κέρδη επέστρεψε την Πέμπτη το ΧΑΚ

Στα κέρδη επέστρεψε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη να σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,37% κλείνοντας στις 70,30 μονάδες.
 
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίασε κέρδη σε ποσοστό 1,41% κλείνοντας στις 42,31 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €566.746, εκ των οποίων οι €84.581 αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές σε τίτλους της Πανδώρας και οι €153,640 σε τίτλους της Τράπεζας Κύπρου.
 
Με κέρδη έκλεισαν οι περισσότεροι από τους επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες, εκτός από τα Ξενοδοχεία που σημείωσαν πτώση 0,34%. Τα μεγαλύτερα κέρδη κατέγραψαν οι Επενδυτικές σε ποσοστό 2,63% και ακολούθησε η Κύρια Αγορά με κέρδη 2,04% και η Εναλλακτική με κέρδη 0,33%.
 
 Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €259.825 (άνοδος 1,48% - τιμή κλεισίματος €1,37). Ακολούθησαν οι μετοχές της Πανδώρας με €86.473 (χωρίς μεταβολή - τιμή κλεισίματος €0,08), της Ελληνικής Τράπεζας με €84.834 (άνοδος 3,18% - τιμή κλεισίματος €0,91), της Stademos Hotels (PLC) με €75.000 (πτώση 1,96% - τιμή κλεισίματος €1,50) και της Atlantic Insurance με €30.012 (πτώση 3,45% - τιμή κλεισίματος €1,4).

 Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 10 κινήθηκαν ανοδικά, 8 πτωτικά και 5 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε στις 160.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Γενικό Λογιστήριο: Υποχρέωση για ενημέρωση του συστήματος eProcurement για όλες τις αναθέσεις δημόσιων συμβάσεων
Με μικρά κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Τρίτη
Τετ α τετ Βαφεάδη με την Υπουργό Μεταφορών του Ισραήλ...Τα τέσσερα θέματα που βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο
Βασίλης Δημητριάδης: Διαφορά φιλοσοφίας με την κυβέρνηση για την ναυτιλία-Ετοιμάζει προτάσεις και δράσεις ο ΔΗΣΥ
Γιώργος Παπαναστασίου: Κόστος ενέργειας και γραφειοκρατία τα βασικά προβλήματα των βιομηχανιών Λεμεσού
Μ. Παναγιώτου: Στο επίκεντρο το στρατηγικό σχέδιο ΚΑΠ €450 εκατ. για στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης
Στην Κύπρο η Υπ. Μεταφορών του Ισραήλ-Στο επίκεντρο η ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς των μεταφορών και υποδομών
Προεδρεύων του Eurogroup ο Μάκης Κεραυνός-Εκλέγεται σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Ευρωομάδας
Νικόλας Παπακωνσταντίνου: Χρειάζεται ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας η Κύπρος-Ολιστική πρόταση από ΔΗΣΥ
Πόλος έλξης για διεθνείς φοιτητές η Λευκωσία-Οι παράγοντες που την καθιστούν δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό