Χρίστος Φωτιάδης: Ποιες είναι οι τάσεις στα κατεψυγμένα

Αυξητική είναι η τάση στην κατηγορία των κατεψυγμένων προϊόντων, σύμφωνα με τον Business Development Director της ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd για τη σειρά προϊόντων Edesma, ο οποίος αποδίδει την τάση στη γενιά των millennials. 
 
Μιλώντας στο InBusinessNews αναφέρθηκε στις νέες τάσεις των καταναλωτών στα κατεψυγμένα, που αφορούν τις έξυπνες λύσεις, τα έτοιμα γεύματα, τα functional foods και τις υγιεινότερες επιλογές.
 
Η αγορά κινείται προς τα εναλλακτικά προϊόντα, όπως είναι τα vegetarian και τα vegan, τα οποία είναι βασισμένα σε φυτικές τροφές. 
 

 

Δειτε Επισης

Τα κύρια συμπεράσματα και οι θέσεις των θεσμικών και επιχειρηματικών φορέων για τη λεωφόρο Μακαρίου
Πρεμιέρα για το «e-kalathi»-Κάλεσμα Παπαναστασίου σε πολίτες να εξερευνήσουν την ψηφιακή πλατφόρμα
Φούρνοι Ζορπάς: Εκδήλωση προς τιμήν του προσωπικού και των ιδρυτών της εταιρείας
Αλλαγή ηγεσίας στo Public Group-Νέος CEO ο Δημήτρης Γαλάνης
Η Samsung ενώνει δυνάμεις με τον Jamie Oliver για δημιουργία νέας σειράς συνταγών σε συσκευές Bespoke AI
Αποκαλυπτήρια για το e-kalathi… Πότε αναμένεται να λειτουργήσει η πλατφόρμα
Κάθοδος Xpeng στην Κύπρο με επίσημο αντιπρόσωπο την Andys Agathocleous Motors-Στην χώρα μας τα πρώτα οχήματα
Κυριάκος Αγκαστινιώτης: Γιατί ήταν πρόκληση και τι σημαίνει για την VitaTrace Nutrition η πιστοποίηση GMP+ FSA
Στα πάνω τους τον Μάιο, αλλά μειωμένες στο πεντάμηνο οι πωλήσεις οχημάτων-Αύξηση μεριδίων ηλεκτροκίνητων και υβριδικών
Αυξημένο κατά σχεδόν €150 εκατ. το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο τετράμηνο 2025