Εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch
11:31 - 25 Απριλίου 2019
Έχοντας ως κοινό στόχο την προώθηση και ανάδειξη της κυπριακής γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων, το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνουν από τις 6 μέχρι τις 12 Μαϊου 2019 εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch (“Cyprus Breakfast and Brunch Week”).
Στόχος της δράσης «Cyprus Breakfast and Brunch Week» είναι η ανάδειξη και η προώθηση των κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο προβάλλεται η κυπριακή γαστρονομία, η οποία αποτελεί σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο του τουριστικού μας προϊόντος και της εμπειρίας που αποκομίζει ο επισκέπτης.
Η έναρξη της εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch θα γίνει από τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, στα πλαίσια ενημερωτικής εκδήλωσης τη Δευτέρα, 6 Μαϊου 2019.
Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού. Τα σεμινάρια είχαν ως στόχο την προετοιμασία και την εκπαίδευση αρχιμαγείρων και επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο “Cyprus Breakfast & Brunch Week”.
Ο κατάλογος των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην εβδομάδα προώθησης κυπριακού προγεύματος και brunch προς το ευρύ κοινό βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, στο
σύνδεσμο:
https://bit.ly/2UQtw0C
Ο κατάλογος των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην εβδομάδα προώθησης κυπριακού προγεύματος και brunch προς το ευρύ κοινό βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, στο
σύνδεσμο:
https://bit.ly/2UQtw0C