powered by

FT: Ισχυρή ζήτηση για το κυπριακό 30ετές ομόλογο

Ισχυρή ζήτηση υπήρξε για το πρώτο 30ετές ομόλογο που εξέδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρουν οι Financial Times σε ηλεκτρονικό δημοσίευμά τους. 

Η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει ότι η ζήτηση αυτή είναι μία ακόμα ένδειξη της «δραματικής» ανάκαμψης της οικονομίας της χώρας μετά από τη δημοσιονομική και οικονομική κρίση προ εξαετίας.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι η κυπριακή κυβέρνηση συγκέντρωσε  προσφορές ύψους 5,9 δισεκατομμυρίων ευρώ, πολύ πάνω από το στόχο των 750 εκατομμυρίων ευρώ. 

Παράλληλα κατατέθηκαν προσφορές συνολικού ύψους 4,9 δισεκατομμυρίων ευρώ για ομόλογο διάρκειας πέντε ετών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συναλλαγές με ασφάλεια με το Apple Pay από την AstroBank
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του βασικού επιτοκίου-Όφελος για 90.000 δανειολήπτες
Ρευστότητα στην οικονομία με τον νέο δανεισμό στα ύψη-Οι καταθέσεις σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική
Μειώθηκαν σημαντικά οι ακάλυπτες επιταγές-Μόλις €22.860 η αξία τους τον Απρίλιο
Στην Επ. Οικονομικών οι άμεσες πληρωμές σε όλη την Ευρώπη...Μεταφορά χρημάτων σε μόλις 10 δευτερόλεπτα
ECOMMVERSE από την ECOMMBX...Μια καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα για όλες τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Διπλή περιβαλλοντική πιστοποίηση για την Ελληνική Τράπεζα
Τα επιτόκια που προσφέρει η κάθε τράπεζα για καταθέσεις και δάνεια
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών