powered by

Επιστολές Συνδέσμου Αξιογράφων σε Ηροδότου για απόσυρση αγωγών

Επιστολή προς τον Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ) Κωνσταντίνο Ηροδότου, με την οποία τον ενημερώνει για απόσυρση αγωγών εναντίον της Κεντρικής, απέστειλε ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.
 
Επιπλέον ο Σύνδεσμος απέστειλε παρόμοιας φύσεως επιστολή τόσο στον Διαχειριστή της Λαϊκής Κλεόβουλο Αλεξάνδρου όσο και στον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Τράπεζας Κύπρου Τζον Χούρικαν και στην Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Δήμητρα Καλογήρου.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς τον Διοικητή της ΚΤΚ ο Σύνδεσμος, αφού συγχαίρει τον κ. Ηροδότου για τον διορισμό του στη θέση του Διοικητή της ΚΤ και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του, αναφέρει ότι ορισμένα μέλη του, «άλλα, λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην εκδίκαση των αγωγών τους, άλλα λόγω ηλικίας και άλλα για προσωπικούς λόγους, αποφάσισαν/θα αποφασίσουν να αποσύρουν τις αγωγές που καταχώρισαν εις βάρος της Κεντρικής».

Στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων ζητεί όπως τα μέλη του, στις περιπτώσεις αυτές, τα μη χρεώνονται με δικηγορικά έξοδα και όπως η παράκλησή του αυτή έχει αναδρομική ισχύ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συναλλαγές με ασφάλεια με το Apple Pay από την AstroBank
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του βασικού επιτοκίου-Όφελος για 90.000 δανειολήπτες
Ρευστότητα στην οικονομία με τον νέο δανεισμό στα ύψη-Οι καταθέσεις σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική
Μειώθηκαν σημαντικά οι ακάλυπτες επιταγές-Μόλις €22.860 η αξία τους τον Απρίλιο
Στην Επ. Οικονομικών οι άμεσες πληρωμές σε όλη την Ευρώπη...Μεταφορά χρημάτων σε μόλις 10 δευτερόλεπτα
ECOMMVERSE από την ECOMMBX...Μια καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα για όλες τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Διπλή περιβαλλοντική πιστοποίηση για την Ελληνική Τράπεζα
Τα επιτόκια που προσφέρει η κάθε τράπεζα για καταθέσεις και δάνεια
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών