powered by

Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου στο 9th Nicosia Economic Congress

Την πρώτη του ομιλία ως Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου θα δώσει ο Κωνσταντίνος Ηροδότου στο πλαίσιο του 9th Nicosia Economic Congress, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του κ. Ηροδότου σχετίζεται με την ατζέντα του νέου Κεντρικού Τραπεζίτη, τις προκλήσεις και τις εξελίξεις, με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, αλλά και ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου.

Το 9th Nicosia Economic Congress, παρουσιάζει η Alpha Bank Cyprus Ltd και συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και το περιοδικό GOLD. Πρόκειται για το κορυφαίο χρηματοοικονομικό γεγονός της πρωτεύουσας, στο οποίο παρευρίσκονται υπουργοί, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί και αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Στόχος του “9th Nicosia Economic Congress” είναι να αναλύσει τις τελευταίες οικονομικές τάσεις κι εξελίξεις που καταγράφονται στην Κύπρο, καθώς και τα διεθνή δεδομένα του οικονομικού κλάδου που, όμως, έχουν επίπτωση κι επιρροή στην Οικονομία του νησιού.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος αναλαμβάνει τη φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026
Η Cablenet σε μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους real estate επαγγελματίες
Παν. Νεάπολις Πάφος: Εικονική ποινική δίκη για την ενδοοικογενειακή βία από φοιτητές της Νομικής Σχολής
Τα συμπεράσματα ημερίδας για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου
Στρατηγική συνεργασία Astras Oncology Network και Genekor Medical SA-Ο κεντρικός άξονας και οι βασικοί της πυλώνες
Η ψυχική υγεία των νέων στην Κύπρο: Από τη σιωπή στη δράση-Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοπτικές
Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης για στήριξη από το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης