Powered by

Η Qatar Airways γιορτάζει πέντε επιτυχημένα χρόνια στην Κύπρο

Η Qatar Airways γιόρτασε με στιλ την πέμπτη επέτειο από την έναρξη των υπηρεσιών της στην Κύπρο σε ένα λαμπερό εορταστικό δείπνο στο Pralina Experience, στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αναπληρωτής προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Συλλούρης, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα. Βασιλική Αναστασιάδου, ο Πρέσβης του Κατάρ στην Κύπρο Σουλτάνος Ibrahim Al Mahmoud, ο Πρέσβης του Σουλτανάτου του Ομάν στην Κύπρο Σεΐχης Ahmed Al-Shanfari και ο Πρέσβης του Κουβέιτ στην Κύπρο Walled Alkandari. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη επιχειρηματικών και κυβερνητικών κοινοτήτων της Κύπρου, μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Qatar Airways και εκπροσώποι μέσων μαζικής ενημέρωσης.
 



 

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με ζωντανή ψυχαγωγία και απόλαυσαν το γεύμα τους υπό τους ήχους  βιολιού και μιας χορευτικής παράστασης tango από επαγγελματίες χορευτές.
 

 

 

Ο εθνικός αερομεταφορέας του κράτους του Κατάρ άρχισε τις πτήσεις του στην Κύπρο τον Απρίλιο του 2014, ξεκινώντας για πρώτη φορά απευθείας πτήσεις προς το εκπληκτικό παραθαλάσσιο θέρετρο της  Ανατολικής Μεσογείου, τη Λάρνακα.
 

 

Μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η Qatar Airways, βραβεύθηκε ως “Καλύτερη Διακεκριμένη Καμπίνα στον Κόσμο” από τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροδρομίων 2018, τα οποία διαχειρίζεται ο διεθνής οργανισμός ταξινόμησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax. Βραβεύθηκε επίσης ως "Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση", "Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή" και "Καλύτερο lounge αεροδρομίου πρώτης θέσης".
 

 

Η Qatar Airways συνδέει τους επιβάτες από την Κύπρο σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε έξι ηπείρους μέσω του βραβευμένου Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ στην Ντόχα. Επιπρόσθετα, ο αερομεταφορέας θα ξεκινήσει μια σειρά συναρπαστικών νέων προορισμών το 2019, συμπεριλαμβανομένης της Λισαβόνας (Πορτογαλία), της Μάλτας, του Ραμπάτ (Μαρόκο), του Νταβάο (Φιλιππίνες), του Λανγκάουι (Μαλαισία) και της Μογκαντίσου (Σομαλία). 
 

 


Συνδέει, επίσης, την Κύπρο με πέντε προορισμούς της Αυστραλίας: Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Καμπέρα, Αδελαΐδα και Περθ μέσω Ντόχας.
 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της
Αύξηση πέραν του 30% για τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο τετράμηνο-Ανήλθαν στα €582,5 εκ.
Palm Beach Resort: Μια νέα εποχή παραθαλάσσιας ζωής με επενδυτικό χαρακτήρα