Powered by

It’s all about meat: Γευστικό ταξίδι από τo Irish Food Board και την ipH

Η εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers και το Irish Food Board προσκάλεσαν Chefs, γευσιγνώστες και εκλεκτούς καλεσμένους του χώρου της γαστρονομίας και εστίασης σε ένα απόλυτα γευστικό ταξίδι ανακάλυψης της ποιότητας και της γευστικής ανωτερότητας του ιρλανδικού κρέατος. 

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο νέο Luxury Collection Resort & Spa, PARKLANE, παρουσίασαν ο Nicolas Ranninger Market Manager του Irish Food Board ο οποίος έδωσε κάθε στοιχείο που πιστοποιεί την  διασφάλιση ποιότητας των κρεάτων που μεγαλώνουν και αναπαράγονται στην Ιρλανδία, και  ο Χρίστος Φωτιάδης, Business Development Director της ipH  o οποίος παρουσίασε την ποικιλία κρεάτων και κοπών που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε γούστο αλλά και ανάγκη, των επαγγελματιών της γαστρονομίας. 
 


 


Η εταιρεία ipH εδώ και χρόνια υποστηρίζει και εισάγει στην Κύπρο κρέατα Ιρλανδίας πιστοποιημένα από το Irish Food Board. «Πάντα μας ενδιαφέρει η ασφάλεια, η ποιότητα και η αειφόρος ανάπτυξη για όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στους πελάτες μας. Το γεγονός ότι  οι συνεργάτες μας προσφέρουν πιστοποιημένα προϊόντα από φάρμες που υπόκεινται σε πολυάριθμους ελέγχους σε ετήσια βάση, καλύπτει όχι μόνο όλες τις πτυχές της ασφάλειας των τροφίμων αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε, συμπεριλαμβανομένης της υγείας και της ασφάλειας» δήλωσε ο κος Ιάκωβος Φωτιάδης, Managing director της ipH. 

 


 

 

Οι καλεσμένοι στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια σειρά από ιδιαίτερα πιάτα από τον Σεφ Αντρέα Αντρέου, παρέα με το πολυτιμότερο εργαλείο μαγειρικής, την ειδική πολυχρηστική ψησταριά Big Green Egg.  Τα ιδιαίτερα κομμάτια κρέατος παρουσιάστηκαν σε διάφορες παραλλαγές ώστε να δείξουν στο απαιτητικό κοινό τις πολλές δυνατότητες αξιοποίησής και τη γευστική ανωτερότητα του ιρλανδικού κρέατος, πάντα με σεβασμό στην αξιόλογη πρώτη ύλη. 
 

 

 

Δειτε Επισης

Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού
Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Κ. Φυτιρής: Κίνητρα για να προσελκύσουμε μεγάλα σκάφη αναψυχής στην Κύπρο-Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί
Συμβούλιο Μεταφορών Ε.Ε.: Πολιτική συμφωνία για διαπραγματεύσεις με Ευρωβουλή για τα δικαιώματα των επιβατών