Κεντρικά γραφεία Ομίλου CNP Cyprus

Η κατασκευή των νέων κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP Cyprus αποτέλεσε ορόσημο στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των ασφαλιστικών εταιρειών CNP Cyprialife και CNP Asfalistiki. Είναι ένα υπερσύγχρονο και λειτουργικό κτίριο, προσαρμοσμένο σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων του Ομίλου CNP Cyprus, των ασφαλιστικών συνεργατών και των πελατών. Με συνολική έκταση περίπου 13.000 τ.μ., περιλαμβάνει τρεις υπόγειους χώρους στάθμευσης, ισόγειο και άλλους πέντε ορόφους. Υπάρχει επίσης όροφος με αίθουσες συσκέψεων και συνεδρίων.
 

Διαβάστε ακόμα: Neo Plaza: Έτσι θα είναι το εκπτωτικό χωριό στην Κοκκινοτριμιθιά

Διαβάστε ακόμα: 360: Μετά τον 34ο όροφο, πήρε σειρά η πισίνα


Τεχνολογία
Το κτίριο διαθέτει state-of-the-art σύστημα ασφάλειας, πυροπροστασίας και συστήματα πυρόσβεσης, προηγμένης τεχνολογίας δομημένη καλωδίωση, καθώς και καλώδια οπτικών ινών με τη δυνατότητα σύνδεσης με όλες τις χώρες του κόσμου για σκοπούς τηλεδιάσκεψης.

Τα σύγχρονα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού παρέχουν ένα εξαιρετικά καλό και υγιεινό περιβάλλον για τους χρήστες του κτιρίου, ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια μέσω μονάδων ανάκτησης θερμότητας και ειδικών συστημάτων εξοικονόμησης ψύξης και θέρμανσης.

Η εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται επίσης με το έξυπνο σύστημα σκίασης που έχει εγκατασταθεί στο κτίριο, το οποίο συνδέεται με ένα κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου που ρυθμίζει όλες τις λειτουργίες σε σχέση με την ενέργεια, φωτισμό, κλιματισμό και σκίαση, χρησιμοποιώντας ειδικούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν την ένταση του φωτός και το φως του ήλιου αλλά και τη βροχή, την ένταση του ανέμου.
 

Ειδικά χαρακτηριστικά
Όλα τα γραφεία διαθέτουν φωτισμό LED με αυτόματα χειριστήρια και αισθητήρες κίνησης, οι οποίοι ενεργοποιούν τα φώτα όταν χρειάζεται και όταν το φυσικό φως δεν είναι ανεπαρκές, συμβάλλοντας περαιτέρω στην εξοικονόμηση ενέργειας διατηρώντας παράλληλα τις βέλτιστες συνθήκες φωτισμού.
 
Ευεξία εργαζομένων
Στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει αμφιθέατρο τελευταίας τεχνολογίας, με χωρητικότητα για 123 άτομα. Το κτίριο διαθέτει επίσης μια μεγάλη σύγχρονη καφετέρια και εστιατόριο, το οποίο είναι διαθέσιμο για χρήση από τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες της εταιρείας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Συμφωνία Χατζημανώλη-Aponte για ενίσχυση των υπό κυπριακή σημαία πλοίων του ομίλου MSC
Απονεμήθηκαν τα «Zero Waste HoReCa Champions Awards 2024»
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Eργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων Κύπρου
Πρώτη αύξηση μετά από δύο χρόνια για τον στόλο των ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
ISIS Clinic: Νέα γυναικολογική/μαιευτική κλινική έρχεται στη Λευκωσία
H Ypera Ασφαλιστική βράβευσε τους ανθρώπους και συνεργάτες της
Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον πρωτογενή τομέα
«Χρώμα & Φως από XM»: Εγκαίνια για το Κέντρο Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών
Ήταν όλοι εκεί για τα 20 χρόνια ζωής της CSC Christodoulou
Σε ενίσχυση του στόλου με πλοία υπό κυπριακή σημαία συμφώνησαν Χατζημανώλη-MSC