powered by

Διαχειριστή της Πλατείας Ελευθερίας ψάχνει ο Δήμος Λευκωσίας

Σε αναζήτηση προσφορών για συντήρηση και διαχείριση του έργου ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας μετά την ολοκλήρωσή του βγαίνει ο Δήμος Λευκωσίας.

Με προκήρυξη διαγωνισμού στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων, ο Δήμος ζητά την υποβολή προσφοράς για παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα, φύλαξη, συντήρηση φυσικού αντικείμενου, συντήρηση κήπων, διαχείριση, καθώς επίσης και διοργάνωση εκδηλώσεων στον χώρο του έργου της ανάπλασης.

Για καφέ και σνακ μπαρ
Σημειώνεται ακόμα ότι η σύμβαση αφορά και την παραχώρηση λειτουργίας της καφετέριας και του σνακ μπαρ που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Όπως φαίνεται από τους όρους προσφοράς, οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου που ταλαιπώρησαν για αρκετά χρόνια τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας φτάνουν προς το τέλος τους και αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από το καλοκαίρι του 2019.

Για πέντε συν πέντε χρόνια
Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο που θα υπογραφεί ανάμεσα στον Δήμο Λευκωσίας και τον επιτυχόντα προσφοροδότη θα έχει διάρκεια πέντε ετών, δηλαδή από την 1η Ιουνίου 2019 μέχρι τις 31 Μαΐου 2024, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα πέντε χρόνια.

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Μεγάλη τιμή για την Κύπρο ο διορισμός Καζάκου ως γ.γ. του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου
ΠΔΣ: Στο ίδιο μήκος κύματος για την αναβάθμιση του συστήματος απονομής της δικαιοσύνης το ΔΝΤ
Ξεκινά την Παρασκευή το 1ο Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Η Copper Island επίσημα στη Λεμεσό-Νέο σενάριο στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία γράφεται στην Κύπρο(pics)
Νέα εποχή στην επαγγελματική εκπαίδευση-Η Lidl Κύπρου επενδύει στη νέα γενιά
Μια σύγχρονη κρατική υπηρεσία στο Γέρι με τη σφραγίδα της Cyfield-Παρέδωσε το Παγκύπριο Κέντρο Αιμοδοσίας
Το MBA του Πανεπιστημίου Κύπρου φιλοξένησε με επιτυχία το Blended Intensive Program (BIP)
Alpha Bank Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα «Alpha Spend & Win»
ΕΚΟ Κύπρου: Εκστρατεία αγάπης 2025 για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία
Gala Dinner προς τιμή του Κίκη Λαζαρίδη στο Ολυμπιακό Μέγαρο