The CySEC Conference Dinner 2019

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, διοργανώνει για πρώτη φορά το «CySEC Conference Dinner 2019» στις 8 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Στο Conference Dinner  αναμένεται να παρευρεθούν  Μέτοχοι, Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Διευθύνοντες Οικονομικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και άλλα ανώτερα Διευθυντικά Στελέχη όλων των Ρυθμιζόμενων Οργανισμών της Κύπρου.

Το Conference Dinner, θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης η κα Δήμητρα Καλογήρου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Ο κ. Steven Maijoor, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Αξιών και Αγορών (ESMA) ως κεντρικός ομιλητής της βραδιάς, θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους τις εμπειρίες και γνώσεις του σχετικά με τον χρηματοπιστωτικό τομέα στην Ευρώπη.

Η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για τους 600 παρευρισκομένους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό δείπνο και πρόγραμμα ψυχαγωγίας.

Οι αιτήσεις για κράτηση θέσεων έχουν ανοίξει. Τραπέζια των 10 ατόμων είναι διαθέσιμα για κρατήσεις, ξεκινώντας από €2.000 + ΦΠΑ, ενώ ατομικές θέσεις είναι επίσης διαθέσιμες, στην τιμή των €250 + ΦΠΑ.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας εδώ.
 
Για πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις, επικοινωνήστε με την IMH στο  +357 22505628 (κα Εύη Σταύρου) ή μέσω email στο evi.stavrou@imhbusiness.com.

Για περισσότερες πληροφορίες κι ερωτήσεις, επικοινωνήστε:
τηλ: +357 22505555, email: events@imhbusiness.com

Διοργανωτής: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness, GOLD, Συντονιστής: IMH
 

Δειτε Επισης

Το Πανεπιστήμιο Frederick πρώτο στην Κύπρο στη διεθνή κατάταξη THE Impact Rankings 2025
Μ. Κυριακίδης: Προσέλκυση «σωστού» τύπου επενδύσεων με το νέο πλαίσιο ελέγχου ΑΞΕ-Δεν θα αποθαρρύνει επενδυτές
Ενισχύεται ο ρόλος της Κύπρου στην προώθηση της καινοτομίας, επιστήμης και νέων τεχνολογιών-Υπέγραψαν MoU KEBE και CSEO
Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και Costa Coffee ενώνουν ξανά δυνάμεις για ενίσχυση του αρχείου εθελοντών δοτών μυελού των οστών
Eurobank: Όταν η ανάπτυξη μετριέται με κοινωνικό αποτύπωμα
Τα πaiδία παίζει στη RedwolfOgilvy...Η σειρά μικρών διαφημίσεων που επανατοποθετούν την αφήγηση με σύγχρονα εργαλεία(vid)
Save The Date για το 17ο Συνέδριο Εταιρικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας
Το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου στη μάχη της πρόληψης και άμεσης ανταπόκρισης σε πυρκαγιές
Φοιτητές αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις σχεδίασαν για τη Γάζα με οδηγό την ανθεκτικότητα
Η νέα καμπάνια «Voices of Purpose» της Purpose Communications-Δημόσια συζήτηση για επανεξέταση του ρόλου της επικονωνίας