powered by

Κεντρικά γραφεία Αγία Νάπα Μαρίνα στη Λευκωσία

Τα κεντρικά γραφεία της Αγία Νάπα Μαρίνας βρίσκονται στη Λευκωσία. Άνοιξαν τον Αύγουστο του 2017 για να υποστηρίξουν τις δραστηριότητες στην Αγία Νάπα, όπου εδρεύει η τεχνική ομάδα της M.M. Makronisos Marina Ltd μαζί με ένα γραφείο πωλήσεων. Τα γραφεία της Λευκωσίας σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα Χρίστο Μιτσίγκα και τον εσωτερικό σχεδιασμό ανέλαβε η Μαρία Πελαγία με στόχο να αντικατοπτρίζει τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του έργου Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Τεχνολογία
Τα γραφεία λειτουργούν σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σε ό,τι αφορά θέματα ασφάλειας, την παρουσίαση και τη φιλοξενία.

Διαβάστε ακόμα: Ο χάρτης των υπεραγορών της Λεμεσού


Διαβάστε ακόμα: Λευκωσία: Ποια σπίτια βγαίνουν στο σφυρί τον Απρίλιο

Διαβάστε ακόμα: “Ακτινογραφία” της Μικρής λιανικής από την iMinder

Ειδικά χαρακτηριστικά
Τα γραφεία της Μαρίνας Αγίας Νάπας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους εργαζόμενους, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες τους. Εκτός από τους χώρους γραφείων στο ισόγειο, η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου ταυτόσημο με αυτό του East Tower της Αγίας Νάπας Μαρίνα, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίζουν την ολιστική προσέγγιση της εταιρείας για την επίδειξη του έργου, ενώ οι υπάλληλοί της χρησιμοποιούν τους χώρους αυτούς για επαγγελματικές συναντήσεις και μικρές, αποκλειστικές εκδηλώσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ελκυστικές επιλογές σε οικιστικά ακίνητα σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Οι ανακατατάξεις στα FMCGs και η «χρυσή εποχή» των εξαγορών και συγχωνεύσεων στο λιανεμπόριο που έρχεται
Αλώβητες από τους δασμούς των ΗΠΑ οι κυπριακές τράπεζες-Βλέπει θετικές προοπτικές για Τρ. Κύπρου και Ελληνική ο Fitch
Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων: Νέα αναστολή πλειστηριασμών για εγκλωβισμένους αγοραστές
Τα βραβευθέντα προϊόντα των 12ων IN Business Grocery Retail Awards (pics)
Μάριος Λουκαΐδης: Αναμένεται σημαντική επιτάχυνση στις συγχωνεύσεις και εξαγορές-Η δυναμική του λιανεμπορίου στην Κύπρο
Στην Prodea Investments σχεδόν το 100% της MHV-Απέκτησε ποσοστό 20% από την Flowpulse έναντι €92,3 εκατ.
Μάριος Αντωνίου για e-kalathi: Να αποφεύγονται παρεμβάσεις που δημιουργούν στρεβλώσεις στο λιανεμπόριο-Η αγορά αυτορυθμίζεται
Στην...πρίζα και οι εταιρείες στον τομέα των τεχνολογιών φόρτισης-Έντονη ανησυχία για την περικοπή χορηγιών για ηλεκτρικά
Ξεκάθαρο μήνυμα ΠΑΣΥΛΕ για το DRS: «Το κόστος να μην μεταφερθεί σε υπεραγορές και καταναλωτές»