powered by

E-Business Pages: 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ στην Αθήνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο επιχειρηματικό Φόρουμ που έλαβε χώρα στην Αθήνα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου E-Business Pages που εντάσσεται στο χρηματοδοτικό εργαλείο διακρατικής και εδαφικής συνεργασίας Interreg Balkan Med. Το ΕΒΕ Λεμεσού ως εταίρος του προγράμματος, συντόνισε την κυπριακή αποστολή με τη συμμετοχή 5 επιχειρήσεων/μελών του Οργανισμού. 

Το πρόγραμμα του φόρουμ περιλάμβανε ομιλίες και παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές στους τομείς  της οικονομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και ενημέρωση για την μέχρι στιγμής εξέλιξη του προγράμματος e-Business Pages. Παράλληλα, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες σε Ελληνικές εταιρείες. Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση B2B συναντήσεων. 

Μέσα από την υλοποίηση του έργου e-Business Pages, προβλέπεται η ενθάρρυνση στην δικτύωση και στην συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων των Βαλκανικών χωρών και της Κύπρου, την ανταλλαγή και την μεταφορά τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών και την περαιτέρω ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας των χωρών αυτών με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 5 επιχειρηματικά φόρουμ, ένα σε κάθε χώρα εταίρου.

Δειτε Επισης

Έκλεισε και ανακοινώθηκε το deal…Στον Κώστα Κλεάνθους «Ο Φιλελεύθερος»
F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Αρχίζει η δεύτερη φάση του 1ου Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Invest Cyprus: Σημαντική επένδυση η ίδρυση ευρωπαϊκής θυγατρικής στην Κύπρο από την Drone Destination
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»
Η Fortsafe εγκαινιάζει την πρώτη της ασφαλή θυρίδα στην Πάφο...Νέα εποχή στην ιδιωτική αποθήκευση αντικειμένων αξίας
Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά-Το αύριο μέσα από τη ματιά της Baker Tilly Ελλάδος
Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με τεχνητή νοημοσύνη και πώς η EY μετασχηματίζει τις επαγγελματικές υπηρεσίες