powered by

Σ. Χατζηιωάννου: Ανακοίνωσε τα 11α Βραβεία Δικοινοτικής Συνεργασίας

Την προκήρυξη του Διαγωνισμού Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας 2019 (Stelios Bi - Communal Awards 2019), που διοργανώνονται για 11η συνεχή χρονιά στην Κύπρο ανακοίνωσε ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής του Stelios Philanthropic Foundation, της easyJet και του easy family of brands.
 
Στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του Stelios Philanthropic Foundation στη Λευκωσία, o Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ανέφερε ότι θα προσφέρει και φέτος στους νικητές το ποσό των €500.000, βραβεύοντας συνολικά 50 δικοινοτικές ομάδες (100 άτομα), οι οποίες μπορούν να κερδίσουν €10.000 η κάθε μια. Από το 2009 μέχρι σήμερα, η συνολική αξία των βραβείων που προσφέρονται με απώτερο στόχο την προώθηση της διαρκούς ειρήνης στο νησί, ανέρχεται στα €3,750.000.
 
Αιτήσεις συμμετοχής στα Stelios Bi - Communal Awards 2019, μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2019, από όλους τους τομείς συνεργασίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού, καθώς και από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αλλά και από εταίρους στη ζωή. Βραβεία μπορούν να διεκδικήσουν επίσης παλαιότεροι νικητές, αλλά και ομάδες που υπέβαλαν αίτηση στο παρελθόν. Ευπρόσδεκτες είναι και οι πολλαπλές αιτήσεις με διαφορετικούς εταίρους.
 
Αιτήσεις για συμμετοχή στα Stelios Bi - Communal Awards 2019, θα γίνονται δεκτές μόνο μέσω της σελίδας του Stelios Philanthropic Foundation στο Facebook. Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να γίνουν μέλη στην ομάδα Stelios Cyprus Bi-Communal Awards στο Facebook, που ήδη αριθμεί 3.402 μέλη και παρέχει άμεση και εύκολη επικοινωνία μεταξύ των δυο κοινοτήτων.
 
Στόχος του φιλανθρωπικού έργου του Σερ Στέλιου Χατζηιωάννου είναι η ενίσχυση των κοινωνικο - οικονομικών δεσμών μεταξύ των δυο κοινοτήτων στο νησί, καθώς και η ενθάρρυνση συνεργασιών μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Λευκωσία.

Δειτε Επισης

Παν. Νεάπολις Πάφος: Εικονική ποινική δίκη για την ενδοοικογενειακή βία από φοιτητές της Νομικής Σχολής
Τα συμπεράσματα ημερίδας για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου
Στρατηγική συνεργασία Astras Oncology Network και Genekor Medical SA-Ο κεντρικός άξονας και οι βασικοί της πυλώνες
Η ψυχική υγεία των νέων στην Κύπρο: Από τη σιωπή στη δράση-Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοπτικές
Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης για στήριξη από το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης
«Σπάζοντας» το ταμπού της διαδοχής-Εντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση της C Business Advisors
Η σύσταση της AMLA, οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις και οι προκλήσεις συμμόρφωσης για τις ξένες επιχειρήσεις εντός της Ε.Ε.