Powered by

Ο ΠΑΣΥΞΕ τίμησε τον Άγγελο Λοΐζου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, στη διάρκεια του 41ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου που οργάνωσε πρόσφατα, τίμησε τον τέως Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Άγγελο Λοϊζου, για τη συνολική προσφορά του στην τουριστική βιομηχανία του τόπου και για την πολυετή και αγαστή συνεργασία που είχε με τον Σύνδεσμο.
 
Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΞΕ, αποφάσισε να τιμήσει τον κ. Λοϊζου για τη διαχρονική προσφορά του στις προσπάθειες για ανάπτυξη, ποιοτική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας του τόπου και «για την πολύ σημαντική συμβολή του ΚΟΤ και του Προέδρου του, στις συντονισμένες προσπάθειες που κατέβαλαν τα τελευταία χρόνια η Πολιτεία και η τουριστική βιομηχανία, για να εξέλθει η κυπριακή οικονομία από τις δυσμενείς συνθήκες στις οποίες είχε περιέλθει».
 
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Χάρης Λοϊζίδης, χαρακτήρισε την απόφαση του Συνδέσμου, «ελάχιστη έκφραση εκτίμησης, για όσα ο τέως Πρόεδρος του ΚΟΤ πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και για τη θετική προσέγγιση, τον αλληλοσεβασμό και την ειλικρίνεια που πάντα χαρακτήριζε τη σχέση του με τον ΠΑΣΥΞΕ και τα μέλη του». Ο κ. Λοϊζίδης συνεχάρη επίσης τον κ. Άγγελο Λοϊζου για το ανοικτό πνεύμα που επέδειξε και για τον πολύ εποικοδομητικό ρόλο που διαδραμάτισε, στη μετεξέλιξη του ΚΟΤ σε Υφυπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις του κλάδου.
 

Δειτε Επισης

Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της