Οι σομελιέρ της Κύπρου σερβίρουν μπύρα ΚΕΟ
12:19 - 26 Φεβρουαρίου 2019
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Οινοχόων και η εταιρεία ΚΕΟ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με την οποία η Μπύρα ΚΕΟ γίνεται η επίσημη μπύρα των επαγγελματιών του Συνδέσμου.
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Οινοχόων ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα επαγγελματιών της εστίασης και έχει σαν σκοπό την αναβάθμιση του ρόλου του κρασιού σ’ όλους τους χώρους όπου καταναλώνεται. Η κατάρτιση αυτή δεν σταματά στο κρασί, αλλά επεκτείνεται και στα υπόλοιπα προϊόντα που έχουν θέση στο τραπέζι: τα αποστάγματα, τα αλκοολούχα ποτά, τις μπύρες, τα μεταλλικά νερά, τα αναψυκτικά, τους καφέδες, κ.λ.π. Γίνεται έτσι σαφές το μέγεθος και η πολυμορφία των προϊόντων με τα οποία ασχολείται ο οινοχόος.
Μέσα στα πλαίσια της συνεργασία αυτής, η μπύρα ΚΕΟ, θα συνδράμει ουσιαστικά στην επιμόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση των μελών του Συνδέσμου με σκοπό την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του καταναλωτή. Η εταιρεία ΚΕΟ θα διοργανώσει γευστολογικά εργαστήρια και θα μοιραστεί με τους οινοχόους τα μυστικά και τις γνώσεις της ζυθοποίησης.
Από το 1951 η μπύρα ΚΕΟ, το κατεξοχήν Κυπριακό σήμα μπύρας, κάνει την Κύπρο περήφανη παγκοσμίως. Γι’ αυτό τον λόγο ο Σύνδεσμος θεωρεί τιμή του να εκπροσωπεί την ποιοτική μπύρα της Κύπρου σε όλες τις εκδηλώσεις, τόσο στην πατρίδα μας όσο και στο εξωτερικό και την προτείνει για κάθε γαστρονομικό συνδυασμό. Γιατί και η μπύρα θέλει τον σομελιέρ της!
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Οινοχόων ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα επαγγελματιών της εστίασης και έχει σαν σκοπό την αναβάθμιση του ρόλου του κρασιού σ’ όλους τους χώρους όπου καταναλώνεται. Η κατάρτιση αυτή δεν σταματά στο κρασί, αλλά επεκτείνεται και στα υπόλοιπα προϊόντα που έχουν θέση στο τραπέζι: τα αποστάγματα, τα αλκοολούχα ποτά, τις μπύρες, τα μεταλλικά νερά, τα αναψυκτικά, τους καφέδες, κ.λ.π. Γίνεται έτσι σαφές το μέγεθος και η πολυμορφία των προϊόντων με τα οποία ασχολείται ο οινοχόος.
Μέσα στα πλαίσια της συνεργασία αυτής, η μπύρα ΚΕΟ, θα συνδράμει ουσιαστικά στην επιμόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση των μελών του Συνδέσμου με σκοπό την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του καταναλωτή. Η εταιρεία ΚΕΟ θα διοργανώσει γευστολογικά εργαστήρια και θα μοιραστεί με τους οινοχόους τα μυστικά και τις γνώσεις της ζυθοποίησης.
Από το 1951 η μπύρα ΚΕΟ, το κατεξοχήν Κυπριακό σήμα μπύρας, κάνει την Κύπρο περήφανη παγκοσμίως. Γι’ αυτό τον λόγο ο Σύνδεσμος θεωρεί τιμή του να εκπροσωπεί την ποιοτική μπύρα της Κύπρου σε όλες τις εκδηλώσεις, τόσο στην πατρίδα μας όσο και στο εξωτερικό και την προτείνει για κάθε γαστρονομικό συνδυασμό. Γιατί και η μπύρα θέλει τον σομελιέρ της!